Het is onze zaak om uw zaak vooruit te blijven helpen.

Voor ondersteuning van diensten, ben je bij Dekkerautogroep aan het juiste adres.

Ford Pro Service is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen en zet zich in om de stilstand van je voertuig te minimaliseren en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken.

Als jij je voertuig laat onderhouden bij één van onze Transit Centra profiteer je van zowel onze technici die door Ford zijn opgeleid en originele Ford-onderdelen gebruiken als van gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen voor alle diensten, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor bedrijfswagens, inclusief garantie.

 

Ondersteuning slim onderhoud

Ondersteuning slim onderhoud

Zou het niet handig zijn om te weten wat je te wachten staat?
Onze slimme onderhoudsfuncties helpen je om het juiste onderhoud op precies het juiste moment uit te laten voeren.

Als we je bedrijfswagen niet direct kunnen repareren, zorgen we voor een back-up. Je krijgt dan een vervangende bedrijfswagen, terwijl we de jouwe zo snel mogelijk repareren. Om je bedrijfsproductiviteit te behouden.

Langere openingstijden & onderhoud de volgende dag klaar

Al onze Transit centrum vestigingen hanteren ruime en flexibele openingstijden van maandag t/m vrijdag en op zaterdag; bekijk hier de openingstijden per vestiging. Wij houden rekening met uw planning zodat u uw bedrijf draiiende kunt houden.

Een onderhouds- of reparatieafspraak kan je bij ons snel en gemakkelijk inplannen. Voer je kenteken en kilometerstand in, selecteer een datum + tijd, kies de gewenste services en boek de afspraak in via onze online werkplaatsplanner

Je ontvangt ook een elektronisch rapport met 30 verschillende elementen van de status van je voertuig, evenals een inschatting van de kosten, vooraf voor alle werkzaamheden die worden aanbevolen door onze, door Ford opgeleide, technici.

Laat één van onze technici je voertuig controleren met een Ford Video Check, dit is een een gratis videofilmpje  dat alle benodigde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden rechtstreeks naar uw telefoon stuurt, zo kan je meteen zien wat de monteur constateert.

  
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact