Ford Motorcraft Service

Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder.
Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaart u duurdere reparatiekosten en kunt u veilig op weg. Bij Ford kunt u kiezen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Onderhoud. Ford Motorcraft Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,-. Ford Onderhoud is er voor alle Fords.

APK
De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Uw Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd. Een Ford Motorcraft APK kost altijd € 29,00 all-in en wordt in ongeveer één uur uitgevoerd.

Banden
Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik.

Vervangingen en reparaties
Om uw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt u een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan.

Diverse voordelen bij onderhoud aan je Ford

Bij Dekkerautogroep krijg je als ANWB-lid een aantal extra’s als je Ford Onderhoud of Ford Motorcraft Service laat uitvoeren. Zo wordt gratis de ruitensproeiervloeistof bijgevuld, je airco kosteloos gecontroleerd en wordt je Ford gratis gewassen. Daarnaast ontvang je ook nog € 25,- korting op accessoires (bij een minimale besteding van € 100,- op accessoires).
Deze voordelen kun je op vertoon van je lidmaatschapspas verzilveren bij een van onze vestigingen. U kunt bij een van onze 8 vestigingen langs komen voor een afspraak, maar het is ook mogelijk om online een afspraak te plannen bij. 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact