Coming Soon

Ford Verwachte modellen

Een nieuw model Ford is nooit ver weg...

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod van modellen te verbeteren, of het nu het nu gaat om brandstofgebruik en veiligheid, comfort, entertainment of connectiviteit.

De nieuwe Ford Kuga

(te bestellen, leverbaar maart 2020)
De volledig nieuwe Ford Kuga is ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één model.
De volledig nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt je overal naar toe dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met de nieuwe Kuga hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Wil je op de hoogte blijven en de officiele introductie bijwonen?, klik dan hier
Coming Soon - Ford Kuga

Ford Explorer Plug-In Hybrid

(eind 2020)
De nieuwe Ford Explorer is met zorg ontworpen voor de ultieme rijervaring in een SUV. Opvallend, stoer ontwerp. Krachtige offroad capaciteiten. Geavanceerde rijhulptechnologieën. En een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn die een perfecte combinatie van vermogen en efficiëntie levert.

Wil je op de hoogte blijven en de officiele introductie bijwonen?, klik dan hier

Coming Soon - Ford Explorer Plug-In Hybrid

Tourneo Custom Plug-In Hybrid

Hij is ontworpen om passagiers efficiënter dan ooit te vervoeren. De slimme, hybride technologie helpt om de uitstoot tot een minimum te beperken. Het intelligente ontwerp zorgt voor een verfijnd en elegant interieur waar iedereen van kan genieten.

Wil je op de hoogte blijven en de officiele introductie bijwonen?, klik dan hier

Coming Soon - Ford Custom Plug In Hybrid
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact