De XBUS nu online te reserveren bij Dekkerautogroep

XBUS is een afkorting voor elektrisch bussysteem. Een modulair concept met twee chassis varianten (standaard en offroad). Twee module-afhankelijke batterij compartimenten. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan hij in een paar stappen worden omgebouwd tot veel varianten zoals b.v een cabriolet, terreinauto, bakwagen, stationwagen, pick-up of panelvan en kampeerbus, dus oneindig veel mogelijkheden en toepassingen.

Het maximale bereik zonder opladen, met volle batterij en zonnepanelen, is meer dan 600 km en de kwaliteit is gegarandeerd door de 10 jaar fabrieksgarantie.

Download hier je productflyer

Je hebt er geen speciaal gereedschap voor nodig om een andere opbouw te kunnen verwisselen, maar Dekkerautogroep verleent je graag alle service om een opbouw eraf te halen en een andere opbouw er weer op te zetten.

De XBUS wordt in het 2e kwartaal van 2022 verwacht. In onze XBUS configurator "light" heb je de mogelijkheid om je XBUS alvast te configureren met de belangrijkste uitrustingskenmerken zodat je hem snel kunt gaan gebruiken.

Online je XBUS reserveren

Ongeveer drie maanden voor de start van de productie activeert XBUS de definitieve XBUS configurator, waarvan je dan een link ontvangt zodat je de XBUS definitief kunt configureren en bestellen. Daar kun je ook kiezen tussen contante betaling, financiering en leasing.

  • 3 uur oplaadtijd
  • 600 km bereik
  • 450 kg leeggewicht (max. 600 kg)
  • Tot 1000 kg lading vervoeren

De nieuwe XBUS is er! Impressies van de eerste proefrit

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact