E-Transit als eerste bij Dekkerautogroep

 

Belangrijke kenmerken:

BEKIJK HIER ONZE VOORRAAD

Levertijd
Per direct bij ons op voorraad. Toch een nieuwe bestellen? Dan rijdt u al binnen 4 maanden.

Rijbereik
Met een WLTP van 317km is de E-Transit leider in zijn klasse. Met de Range Calculator ziet u wat voor u van toepassing is. Klik hier voor meer informatie.

Subsidies
Vanaf 2023 is de SEBA weer beschikbaar van maximaal €5.000.
Ook zijn de MIA en KIA beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze bedrijfswagen-specialisten, of klik hier voor meer informatie.

Milieuzones
Vanaf 1-1-2025 is het verplicht om elektrisch te rijden in de grote binnensteden. 2025 & 2026 zijn nog overgangsjaren, vanaf 1-1-2027 is het volledig verplicht. Met de E-Transit ben je hierop helemaal voorbereid!

Laad- en trekvermogen
Met een maximaal laadvermogen van 1.967kg is geen klus teveel. Daarnaast is het mogelijk om een aanhanger tot 750kg te trekken.

Opladen
Met een maximaal vermogen van 115kW DC laadt de E-Transit van 15% naar 80% in 34 minuten aan de snellader. Op eigen terrein laden kan natuurlijk ook. Hier laadt de E-Transit met 11kW in ongeveer 7 uur van 0% naar 100%.

FordPass Pro & Ford Telematics
Met FordPass Pro zijn alle tools binnen handbereik. Met FordPass Pro is het mogelijk om een wagenpark tot wel 5 auto’s te beheren. Hierbij is het mogelijk om je E-Transit te beveiligen met bewakingsmodus, check je of alle deuren op slot zijn en volg je E-Transit op afstand. Ford Telematics gaat nog een stap verder. Met Ford Telematics krijg je proactieve voertuigmeldingen, houdt Ford rekening met jouw onderhoudsschema en denkt het mee, puur gericht op jouw gehele wagenpark. Voor meer informatie klik je hier.

Rijke standaarduitrusting

Allard Kalf is enthousiast over deze nieuwe E-Transit. Bekijk de video van Transport Wereld en binnen 5 minuten ben je op de hoogte van de belangrijkste details.

 

De E-Transit biedt elke klant een uitgebreide standaardspecificatie met geavanceerde technologieën om de elektrificatie van hun wagenpark zowel gemakkelijker als voordeliger te maken. De bedrijfswagen is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende gebruikscases van de klant. Met standaard een batterijcapaciteit van 68 kWh, die een verwacht rijbereik van 317 km WLTP biedt, is de E-Transit concurrerend in zijn klasse.

De krachtige elektromotor levert echte Transit-capaciteiten door een koppel van 430 Nm. Er is keuze uit vermogens van 135 kW of 198 kW. De bedrijfswagen-uitvoering heeft een laadvermogen van 1.7584 kg, maar het uitgebreide gamma omvat in totaal 25 varianten van bedrijfswagens, dubbele cabines en chassis cabines met verschillende lengtes en dakhoogtes, alsook GVM's van 3,5 tot 4,25 ton. Hierdoor is de perfecte Ford E-Transit voor unieke behoeften nooit ver weg. E-Transit beschikt ook over Fords unieke ProPower Onboard-functie, die tot 2,3 kW levert in de cabine en laadruimte om conversies en apparatuur aan te drijven terwijl u aan het werk bent.

De E-Transit introduceert het SYNC 4-communicatie- en informatiesysteem in de bedrijfswagens van Ford. Het systeem is twee keer sneller dan SYNC 3 en is intuïtief te bedienen via een 12-inch touchscreen, dat niet reflecteert en met één veeg schoon te maken is.

De Trend-serie voegt productiviteitsverhogende functies toe, zoals het Ford Connected Navigation System dat de meest efficiënte route plant en bestuurders informeert over opladen, verkeerssituaties en parkeerbeschikbaarheid. Bovendien zorgt Intelligent Range voor nauwkeurigere rijbereik data. De verbeterde stembediening en ingebouwde Amazon Alexa helpen bestuurders de informatie te ontvangen die ze nodig hebben zonder hun ogen van de weg te halen.

Alle E-Transits zijn standaard uitgerust met een FordPass Connect-modem8, dat altijd in verbinding is met het Ford Pro-ecosysteem. Ford Power-Up software voert updates uit voor extra functies en voordelen. Klanten profiteren ook van een levenslang abonnement op FordPass Pro9 of Ford Pro Telematics Essentials10 en een jaar lang toegang tot het Blue Oval Charging Network. Fleet-klanten krijgen ook een jaar lang gratis toegang tot Ford Pro E Telematics.

Bekroonde bestuurdersassistentie
Voor het uitgebreide pakket aan rijhulpsystemen ontving de E-Transit al een Gold Award van de onafhankelijke voertuigveiligheidsautoriteit Euro NCAP. 

Belangrijke nieuwe assistentiesystemen voor de bestuurder die helpen om de reparatiekosten tot een minimum te beperken, zijn onder meer de Reverse Brake Assist. Dat systeem maakt gebruik van een camera en sensoren om voetgangers, fietsers en statische obstakels te detecteren bij het achteruitrijden. Ook waarschuwt het systeem voordat het het voertuig automatisch tot stilstand brengt als de bestuurder niet reageert. 

Lage gebruikskosten
De E-Transit biedt bedrijven die elektrische voertuigen willen gebruiken een overtuigende propositie die zich terugbetaalt of een positieve business case genereert gedurende de eigendomsperiode. Behalve de aanzienlijke besparing op brandstofkosten, schat Ford dat de onderhouds- en reparatiekosten veertig procent lager liggen dan voor gelijkwaardige modellen met dieselmotor. Volgens gegevens van Ford heeft de E-Transit zowel in Groot-Brittannië als in Duitsland de laagste kosten in vergelijking met directe concurrenten.

Ford biedt een toonaangevende service-interval van één jaar met een onbeperkt aantal kilometers en een garantie van acht jaar en 160.000 km voor alle elektrische hoogvoltagecomponenten, inclusief dekking voor overmatige degradatie. Evenals een éénjarig pechhulppakket voor elektrische voertuigen inclusief noodoplading. Het Europese servicenetwerk is klaar voor EV met 1.500 EV gecertificeerde dealers in heel Europa en meer dan 4.500 erkende reparateurs die voor de introductie allemaal over de nodige servicecapaciteiten beschikken.

 

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact