Transit Connect

v.a. € 17.105.-
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid

De Ford Transit Connect is gebouwd om te werken en toch een Ford als geen ander, vol met geavanceerde technologieën voor uw comfort en optimale rijprestaties, maar bovenal met een toonaangevende laadruimte van maar liefst 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met een laadvermogen tot 1.000 kg.

Met een keuze uit geavanceerde benzine- of dieselmotoren en handgeschakelde of automatische versnellingsbakken, beschikt de Transit Connect over toegesneden aandrijvingen die optimale prestaties leveren wat betreft het door jou verlangde vermogen, koppel en brandstofverbruik.

Intelligente technologieën zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en SYNC met Voice Control waarmee u telefoonoproepen kunt maken en aannemen, en Active City Stop maken het dagelijks gebruik van de Transit Connect aangenaam, veilig en makkelijk.

Met de flexibele dubbele passagiersstoel kan je tot drie personen in de bestelauto vervoeren.

Wielbasis
Ruim, of nog ruimer
De laadruimte van de Transit Connect is een ruimtewonder die dankzij haar indeling uiterst efficiënt benut kan worden. Het laadschot achter de stuurcabine is verkrijgbaar met ruit en de cabine zelf kan worden uitgerust met twee of drie stoelen.

De schuifdeur aan de zijkant van de laadruimte en twee gelijke deuren aan de achterkant van de laadruimte zijn standaard. Daarnaast kan je kiezen voor een achterklep met verwarmde ruit en eventueel sproeier/wisser. Dekkerautogroep adviseert je graag bij maken van de juiste keuze.

L1 (Korte wielbasis)
• Totale lengte: 4.416 mm
• Dakhoogte: 1.859 mm • Inhoud laadruimte: 2.9 m³
• Lengte laadruimte: 1.831 mm
• Netto laadvermogen: 625 kg - 825 kg
• Maximaal toelaatbaar totaalgewicht (GVW): 1970-2230 (kg)
• Geremd aanhangwagen gewicht: tot 1.200 kg

L2 (Lange wielbasis)
• Totale lengte: 4.816 mm
• Dakhoogte: 1.861 mm
• Inhoud laadruimte: 3,6 m³
• Lengte laadruimte: 2.231 mm
• Netto laadvermogen: 706 kg - 1.003 kg
• Maximaal toelaatbaar totaalgewicht (GVW): 2125-2405 (kg)
• Geremd aanhangwagen gewicht: tot 1.200 kg

Exterieur
Moderne styling
De Transit Connect oogt helemaal van deze tijd met zijn gestroomlijnde carrosserie en de markante familietrekjes die hem zij aan zij scharen met de andere leden van de Ford familie.

Interieur
Als een personenauto
Neem plaats achter het stuur en begin te rijden. Het voelt meteen vertrouwd dankzij de ergonomisch vormgegeven stoelen en de onder handbereik geplaatste functiebedieningen. Handige voorzieningen completeren het gevoel dat overal aan gedacht is. Ook aan het weggedrag. De besturing is fijn direct en het onderstel is optimaal in balans met het karakter van de auto. Met de Transit Connect reis je prettig van klant naar klant.

Kleuren
De meest gangbare bedrijfskleuren hebben model gestaan voor het kleurenpalet van de Transit Connect. Er is er altijd wel één die aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Voor mens en lading
De Transit Connect is een prettige rijdersauto dankzij zijn chassisontwerp, het geavanceerde stuursysteem en de perfect afgestelde rijdynamiek. De rijtechnologieën zorgen voor een veilige rijervaring en een makkelijke besturing, terwijl andere systemen jouw  brandstofverbruik minimaliseren. Voeg daarbij de uitstekende wendbaarheid en het hoogstaande comfort en wellicht dat de Transit Connect (weer) jouw  volgende bedrijfsauto wordt.

Ruitenwissers met regensensor
Ruitenwissers met regensensor worden automatisch ingeschakeld bij de eerste regendruppel en als de bui verhevigt neemt de wissnelheid evenredig toe. Je kunt zelf instellen wanneer het systeem ingeschakeld wordt: bij de eerste druppel, of even later als de wissers echt aan het werk kunnen.

Verstelbare stuurkolom
Een verstelbare stuurkolom is belangrijk om voor iedere individuele berijder een prettige zitpositie te vinden. Daarom kan je in de Transit Connect de stuurkolom eenvoudig in hoogte en diepte instellen.

Uw kantoor in de auto
Zaken doen terwijl je onderweg bent, of contact houden met de zaak, het wordt je in de Transit Connect erg makkelijk gemaakt met de ingebouwde mobiele connectiviteit en opbergmogelijkheden. Afhankelijk van het model en de stoelindeling, kan je kiezen voor zowel de open als gesloten consoles (de gesloten console heeft een armsteun), één of twee aansluitingen van 12V, AUX- en USB-bus, bekerhouders, ruimte voor een laptop of A4-mappen en boven alles nog een opberglade onder de stoel.

Temperatuur naar wens
Wat jouw  passagier misschien behaaglijk vindt, is voor uzelf misschien te koud of te warm. De oplossing is een dubbel geregelde automatische airconditioning (DEATC). Met deze voorziening kan je twee verschillende temperaturen instellen voor jou en jouw  voorste passagier. De temperaturen kunnen 4 °C van elkaar verschillen.

Uw voorruit snel ijsvrij
Het heeft gevroren en je wilt snel vertrekken. Quickclear maakt jouw  voorruit in een handomdraai vorstvrij met niet meer moeite dan één druk op de knop.

Ongekend tankgemak
Nooit meer vieze handen of per ongeluk verkeerd tanken. Met Ford Easy-Fuel is dat uitgesloten omdat bij een verkeerde keuze het tankpistool gewoonweg niet past. Bovendien werkt Ford Easy-Fuel zonder tankdop, waardoor jouw  handen schoon blijven.

Raambediening met één druk op de knop
De ramen openen of sluiten kan met één druk op de knop, of desgewenst ‘op maat’.  

Inklapbare buitenspiegels
Transit Connect op slot, spiegels naar binnen. Dit voorkomt schade wanneer de auto geparkeerd staat. Je hoeft er niets voor te doen. De spiegels klappen vanzelf naar binnen zodra je de Transit op slot klikt. Bij ingeklapte spiegels worden tegelijk de geïntegreerde richtingaanwijzers beter beschermd.

Slimme sleutel
Met Ford MyKey® kan je de functionaliteit van een aantal functies in de Transit Connect beperken. Bijvoorbeeld als je de auto uitleent. Je kunt dan de maximumsnelheid, een herinnering voor het omdoen van de veiligheidsgordel en zelfs het maximumvolume voor het audiosysteem instellen. Misschien wordt het daardoor ook wat makkelijker om de auto uit te lenen.

Een opbergplank boven je hoofd
Eigenlijk zou iedere auto dat moeten hebben: een opbergplank boven het hoofd van de bestuurder en de passagier om spullen op te bergen die onder handbereik moeten blijven. Een zonnebril bijvoorbeeld, of de transportbon voor jouw  eerstvolgende aflevering.

Handsfree bediening met Ford SYNC
Met Ford SYNC kan je het audiosysteem bedienen, bellen en gebeld worden en de temperatuurinstellingen aanpassen door middel van gesproken opdrachten. Zeg wat je wil en het gebeurt. Je kunt je handen aan het stuur en je blik op de weg houden. Als dat niet veilig is! Ook kan je muziek draadloos naar de autoradio streamen

Eenvoudig achteruitrijden
Schakel de auto in zijn achteruit en de achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd. Op het scherm in de middenconsole zie je precies wat zich achter de auto bevindt, ook de voor jouw ogen onzichtbare paaltjes, vuilnisbakken en lage muurtjes… Het systeem toont ook virtuele richtlijnen om je te helpen in de allerkleinste parkeerruimtes te parkeren.

Parkeersensoren
Met behulp van de optionele parkeersensoren kan je de afstand bepalen tussen jouw auto en eventuele obstakels vóór en achter jouw auto. Als de sensoren een voorwerp bespeuren, geven ze een waarschuwingssignaal dat luider wordt naarmate je dichterbij komt.

Cruise control met snelheidsbegrenzer
Cruise Control met een regelbare snelheidsbegrenzer houdt jouw bestelauto binnen een door je vooraf ingestelde snelheidslimiet. je bespaart brandstof, beperkt het risico op een snelheidsovertreding en - net zoals bij andere cruise control-systemen - blijft je snelheid behouden. Cruise Control maakt lange afstanden rijden minder vermoeiend.

Wendbaar met kleine draaicirkel
De Transit Connect maakt het je makkelijk door smalle straten en drukke gebieden te manoeuvreren. Dankzij zijn draaicirkel van slechts 10.55 m van stoeprand tot stoeprand en van aanslag tot aanslag hoeft het stuur maar 2,6 keer te worden rondgedraaid om een volledige turn rechtsomkeert te maken.

Comfort en gemak
Efficiënt en comfortabel
Het voelt meteen vertrouwd dankzij de ergonomisch vormgegeven stoelen en de onder handbereik geplaatste functiebedieningen. Handige voorzieningen zoals het MyForddock bovenop het dashboard completeren het gevoel dat overal aan gedacht is.

Voor al je apparatuur
MyFord Dock is ontworpen als houder voor je mobiele telefoon, MP3-speler of navigatiesysteem, en is voorzien van USB- en AUX-aansluitingen. De MyFord dock heeft ook de mogelijkheid om je mobiele telefoon op te laden tijdens het rijden.

Handige opbergruimten
De middenconsole biedt ruimte voor A4-mappen, er is een opbergruimte onder de zitplaats, flessenhouders in beide deuren en een muntenhouder aan de passagierszijde. En dan hebben we over de laadruimte nog niet eens gesproken.

Kies je eigen temperatuur
Koel, warm, of een beetje daar tussenin: met de Electronic Automatic Temperature Control (EATC) bepaalt je zelf de temperatuur in de auto. Kies de door jou gewenste ideale temperatuur en de geavanceerde airconditioning zorgt er voor dat deze wordt gehandhaafd. Hoe koel of warm het buiten ook wordt.

Ongekend tankgemak
Nooit meer vieze handen of per ongeluk verkeerd tanken. Met Ford Easy-Fuel is dat uitgesloten omdat bij een verkeerde keuze het tankpistool gewoonweg niet past. Bovendien werkt Ford Easy-Fuel zonder tankdop, waardoor je handen schoon blijven.

Uw kantoor in de auto
Communicatie is belangrijker dan ooit tevoren. Daarom verschaft de Transit Connect mogelijkheden om alle communicatiemiddelen onder handbereik te houden. Zoals de ruimte voor A4-mappen in de middenconsole, de lade onder de stoel, de 12 V, Aux en USB-aansluitingen en de Ford MyDock op het dashboard.

Uw voorruit snel ijsvrij
Het heeft gevroren en je wil snel vertrekken. Quickclear maakt jouw voorruit in een handomdraai vorstvrij met niet meer moeite dan één druk op de knop.

Ruitenwissers met regensensor
Ruitenwissers met regensensor worden automatisch ingeschakeld bij de eerste regendruppel en als de bui verhevigt neemt de wissnelheid evenredig toe. Je kan zelf instellen wanneer het systeem ingeschakeld wordt: bij de eerste druppel, of even later als de wissers echt aan het werk kunnen.

Automatisch inschakelende verlichting
De verlichting van de Transit Connect wordt automatisch ingeschakeld bij afnemend licht, zoals invallende schemering, mist, regen, of wanneer je een tunnel inrijdt.

Geluid als thuis
Ontwikkeld om de sterkste radiosignalen te zoeken en de hoogste geluidskwaliteit te leveren onderweg. Het geavanceerde audiosysteem kan geleverd worden met premium luidsprekers en de tweeters zijn in de A-stijl geplaatst. Van wat voor soort muziek je ook houdt, en of je nu luistert vanaf een USB-stick of via het audiosysteem in de auto, de Transit Connect zorgt voor perfecte muziek tijdens elke rit.

Operationele kosten
Het zijn de kosten die het verschil bepalen
Het is mooi meegenomen als een bedrijfsauto mooi, veilig en comfortabel is, maar uiteindelijk wordt jouw keuze bepaald door de kilometerprijs. Is de auto bedrijfszeker, hoe verhoudt zich de restwaarde na verloop van jaren en wat is het economisch nut van het laadvolume? Zomaar een paar vragen die wij vol vertrouwen positief beantwoorden.

Laadmanagement
Een productieve bestelwagen is een winstgevende bestelwagen. Daarom is de Transit Connect zo gemaakt dat de beschikbare laadruimte maximaal benut kan worden. In Nederland wordt de Ford Transit Connect altijd geleverd met een vast laadschot. De laadruimte is 2,3 m3 en heeft een laadlengte van 1,62m. De bestelwagen is zo ontworpen dat het laden en lossen ook zo veilig en eenvoudig mogelijk kan gebeuren.

Zeker op weg met een vaste lading
Ter bescherming van de lading èn voor jouw veiligheid, is de Transit Connect voorzien van DIN- en ISO gecertificeerde sjorogen en bevestigingspunten die een gewicht tot 30kg kunnen dragen. De sjorogen bevinden zich net boven de vloer en op de zijwanden van de laadruimte.

Goed verlichte laadruimte
In het donker beladen is net zo dwaas als met de ogen dicht. Daarom is het niet meer dan logisch dat de laadruimte van de Transit Connect standaard is uitgerust met goede verlichting. Optioneel kan je kiezen voor extra lichtopbrengst van de heldere en energiezuinige LED-verlichting.

Ontworpen voor een lang leven
Niet onbelangrijk voor een bestelwagen: het gebruik van duurzaam, slijtvast materiaal. Minder slijtage zorgt ervoor dat de auto langer het visitekaartje van jouw bedrijf blijft en een hoge inruilwaarde behoudt.

Meerdelige achterbumper beperkt reparaties
De achterbumper van een bestelwagen is een kwetsbaar onderdeel. Het is daarom een kwestie van goed doordenken dat de achterbumper van de Transit Connect uit drie delen bestaat. Dat scheelt een stuk in de reparatiekosten.

Minder in de garage
Elke auto moet op zijn tijd naar de garage, ook de Transit Connect. Maar met onderhoudsintervallen om de 30.000 km (of 1x per jaar) kan de Connect lang in bedrijf blijven zonder de bedrijfszekerheid aan te tasten. Dat scheelt in de onderhoudskosten en levert meer op door minder stilstand.

Continu support van jouw Transit Centrum
Het Transit Centrum van Dekkerautogroep staat achter de Transit Connect. Of je nu om één auto gaat of een grote vloot. Onze experts kennen jouw belang bij bedrijfszeker vervoer en treden direct handelend op als dat nodig is. Zij kunnen je helpen met extra vervoer, een vervangend auto, of adequate pechservice. Met de aankoop van een Transit Connect staat je er niet alleen voor, ook niet op zaterdag. De continuïteit van jouw vervoer is ons belang.

Geavanceerde techniek voor optimale prestaties
Het motorengamma van de Transit Connect stelt met nieuwe benzine- en dieselmotoren overtuigende normen voor kracht en souplesse in combinatie met verbluffend lage waarden voor verbruik en emissie. De Transit Connect biedt een rijervaring die je niet van een bestelwagen zou verwachten.

Haal het meeste uit uw benzinemotor
De nieuwe 1,0 liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met een handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën, zoals Auto-Start-Stop, geeft deze bekroonde motor u alle kracht die u van een conventionele 1,6 liter motor zou verwachten, maar is dankzij Auto-Start-Stop wel ongeveer 24% zuiniger en stoot 25% minder CO2 uit: slechts 115 gr/km.

Krachtige en zuinige dieselmotoren
Als je de voorkeur geeft aan diesel, zijn er bestelautomodellen verkrijgbaar met een 75 pk, 1,5L Duratorq TDCi-dieselmotor of een 95 pk 1,6L Duratorq TDCi dieselmotor, beide met een handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen. Auto-Start-Stop, Battery Management System en Smart Regenerative Charging zijn voor beide motoren optioneel beschikbaar. Kombi-modellen zijn verkrijgbaar met een 75 pk of 95 pkl, 1,5L Duratorq TDCi-dieselmotor met een handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen. Auto-Start-Stop, Battery Management System en Smart Regenerative Charging zijn voor beide motoren optioneel beschikbaar. De 95 pk motor met Auto-Start-Stop en een 100 km/u snelheidsbegrenzer heeft een CO2-uitstoot van slechts 96 g/km.

Zuinig op pad met Acceleration Control
Vanaf het eerste kwartaal 2016 vindt als standaard op de ECOnetic-modellen Acceleratie Control dat de acceleratiesnelheid op basis van de lading (gedeeltelijk geladen of leeg) controleert. Deze technologie stelt u in staat om tot 15% brandstof te besparen en slijtage van motor, banden en remmen te beperken.

Motor uit voor brandstofbesparing
Stil staan voor de brug, voor een stoplicht, of in de file, dan heeft je de motor even niet nodig. Auto Start-Stop schakelt de motor automatisch uit, terwijl functies als de ventilatie, de radio en Ford SYNC voeding houden. Zodra je het gaspedaal indrukt en de eerste versnelling selecteert, start het systeem de auto opnieuw.

Besparen door slim rijden
Wat is het effect van uw rijstijl op het brandstofgebruik? Die informatie wordt je door het innovatieve Ford Eco Mode-systeem verschaft. Het systeem evalueert continu de effecten van jouw rijstijl en laat je weten hoe u het brandstofverbruik kunt verlagen.

Meer stroomlijn, minder brandstof
Daarvoor dient het Active Grille Shutter-systeem. Bij langzaam rijden blijft de grilleventilatie open om de motor te koelen. Wanneer jouw snelheid toeneemt, sluit het systeem de ventilatieopeningen om de stroomlijn te verbeteren. Hierdoor verbetert het brandstofverbruik, waardoor op den duur aanmerkelijke besparingen bereikt kunnen worden.

Maximale veiligheid
De Transit Connect is ontworpen om te werken. De auto is jouw werkpaard, kantoor en jouw dagelijks vervoermiddel tegelijk. Dat vereist een hoog veiligheidsniveau en daarin stelt de Connect niet teleur. Kijk maar eens naar het pakket veiligheidstechnologieën waarmee de auto is uitgerust.

Remt op tijd
Het innovatieve Active City Stop-systeem helpt je om botsingen te voorkomen in langzaam rijdend verkeer bij snelheden tot 30 km/u. Als het systeem detecteert dat de auto voor je plotseling stopt, remt de auto automatisch af.

Hulp bij hellingproef
Hill Start Assist helpt je weg te rijden vanaf een helling. Zodra u de rem loslaat handhaaft het systeem de remkracht op de wielen gedurende 2,5 seconden. Hierdoor heb je voldoende tijd om het gaspedaal te bedienen en de auto op te laten trekken. Het is ook een handige functie bij het starten en stoppen op een gladde ondergrond.

Emergency Assist in buitenland
Emergency Assist kan levens redden. Dit onderdeel van Ford SYNC kan automatisch in contact treden met de alarmcentrale als bij een ongeluk de airbag geactiveerd wordt, of de benzinepomp zichzelf uitschakelt. Het systeem kan cruciale informatie, zoals uw gps-coördinaten, doorgeven, zelfs wanneer je bewusteloos bent. Helaas werkt het vooralsnog niet in Nederland, maar wel in 30 andere landen. Via Ford Sync kan je natuurlijk wel altijd 112 bellen.

Automatisch grootlicht
Het grootlicht schakelt in het donker automatisch uit bij nadering van tegemoetkomend verkeer of als het systeem een voorligger opmerkt. Andere bestuurders worden zodoende niet verblindt. Het systeem schakelt ook weer terug naar grootlicht zodra de weg vrij is. Automatisch grootlicht maakt onderdeel uit van Lane Keeping Alert die verkrijgbaar is als optie.

Binnen de lijnen rijden
Het Lane Keeping System signaleert als je ongewild buiten de lijnen van uw rijstrook komt. Met een naar voren camera detecteert het systeem de positie van uw auto en geeft een waarschuwing als u de rijstrook verlaat. Reageer je  niet, of te laat, dan kan Lane Keeping Alert bijsturen om je weer terug te leiden naar de rijstrook. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 65 km/u en kan desgewenst handmatig worden uitgezet.

Meer grip voor veilig rijden
Grip op de weg is belangrijk voor uw veiligheid. Met het geavanceerde Traction Control System (TCS) houdt de Transit Connect grip op de weg doordat het systeem wielspin voorkomt. Het systeem controleert continu het vermogen dat naar elk wiel wordt overgebracht en past dit aan voor een maximaal wielcontact tijdens versnellen.

Controle op weggedrag
De auto is uitgerust met Elektronic Stability Control (ESC), een reeks technologieën die ontworpen is om u nog meer controle over uw voertuig te geven. Sensoren detecteren plotselinge wijzigingen in richting of rem- of rijgedrag, waardoor u de controle zou kunnen verliezen. ESC stelt vervolgens de snelheid van elk wiel nauwkeurig bij om de stabiliteit van de auto te vergroten en slippen te voorkomen.

Let op bandenspanning
Als een van de banden tijdens het rijden snel spanning verliest, waarschuwt het TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) u onmiddellijk door een pictogram in het instrumentenpaneel weer te geven. Zo krijgt u de kans om op een veilige manier te stoppen en het probleem te verhelpen.

Aanhanger in het gareel
Trailer Sway Control controleert het gedrag van uw aanhangwagen. Zodra deze begint te deinen of te slingeren vermindert het systeem de snelheid van jouw auto om de beweging te dempen. Het systeem remt de snelheid af door het motorkoppel te verlagen in combinatie met een geleidelijk verhoging van de remdruk.

Extra remkracht
Emergency Brake Assist (EBA) verhoogt automatisch de remdruk wanneer dat nodig is om bij een noodstop tijdig tot stilstand te komen. Daarvoor registreert het systeem de door u toegepaste remdruk en past het zo nodig aan. Om de remafstand verder te verminderen, levert de nieuwe Hydraulic Rear Boost extra remdruk op de achterwielen wanneer het ABS-systeem is geactiveerd bij een noodstop.

Gecontroleerd tot stilstand
De Transit Connect is uitgerust met het Anti-blokkeerremsysteem (ABS) en elektronische remkrachtverdeling (EBD) waarvan de gekoppelde werking zorgt dat je op beheerste wijze tot stilstand komt.

Airbags die u vanuit elke hoek beschermen

De Transit Connect is voorzien van airbags voor de bestuurder en voorste passagiers, curtainairbags, zij-airbags en een verbeterd activeringssysteem.

Rem waarschuwing
Bij hard afremmen zorgt Emergency Brake Warning (EBW) ervoor dat de knipperlichten aan de achterzijde herhaaldelijk gaan knipperen om achterliggende bestuurders te waarschuwen.

Vergeet nooit om uw veiligheidsgordel om te doen
Een herinneringssignaal voor het dragen van uw gordel zorgt ervoor dat je hem niet vergeet en is standaard in elk model aanwezig.

Selectief vergrendelen en ontgrendelen
Met de centrale deurvergrendeling waarmee de Transit Connect is uitgerust kan je elke individuele deur openen zonder automatisch de andere te ontgrendelen. De andere deuren blijven veilig gesloten tot u een schakelaar op de bestuurdersdeur activeert. Met deze schakelaar kan je ook alle deuren openen of sluiten

Anti sabotage sloten
De portiersloten van de Transit Connect zijn berekend tegen aanvallen met een boor of beitel.

Sleutel kan niet gekopieerd worden
De inklapbare sleutel heeft een zender met twee kanalen waardoor de sleutel vrijwel onmogelijk gekopieerd of gescand kan worden. De sleutel is herlaadbaar, sabotage- en waterbestendig, en dus geschikt voor elke werkomgeving.

Stalen laadschot houdt dieven buiten
Het inbrekersgilde kan de tanden stuk bijten op de anti-sabotage sloten van de Transit Connect, maar in het uitzonderlijke geval dat het wel mocht lukken, weerhoudt een stalen laadschot de ongenode gasten om bij u lading te komen. Daarnaast het schot een belangrijke functie om je te beschermen tegen losgeslagen lading bij een ongeval.

Slimme sloten
De sloten in de Transit Connect sluiten binnen 45 seconden als je binnen die tijd geen portier heeft geopend. Hierdoor wordt het lastig voor ongenode gasten om een duik in het interieur te doen. En als de airbags onverhoopt worden geactiveerd, dat zal normaal gesproken bij een ongeval zijn, ontgrendelen de portieren automatisch.

Afsluitbaar dashboardkastje
Niet de uitvinding van de eeuw, wel een voorziening die je mist als het ontbreekt in de cabine van een bedrijfsauto. Daarom is het er ook: het afsluitbare dashboardkastje waarin waardevolle spullen een plek vinden. (Alleen op Trend-uitvoering.)

Keuze uit twee alarmsystemen
De Transit Connect is leverbaar met een optioneel perimeter-alarmsysteem dat afgaat wanneer de deuren of de motorkap door middel van geweld worden geopend. Er is ook een Thatcham Category 1-alarm beschikbaar. Dit is een geavanceerd systeem dat automatisch wordt geactiveerd als u de auto op slot klikt. Als wordt ingebroken, of als de auto wordt opgetild, of wanneer sensoren binnen de auto bewegingen ontdekken, zal er een luid alarmsignaal afgaan.

Prestaties & maten

Tankinhoud
60 liter
Verbruik snelweg
5.1 L/100km
CO2 uitstoot
129 gr/km
Verbruik stad
6.4 L/100km
Verbruik gecombineerd
5.6 L/100km
Energielabel
Laadvermogen
622 KG
Laadvolume
2.6/2.9 m³
Hoogte laadruimte
599mm
Lengte laadruimte
1558mm
4418mm
 
2662mm
 
1861mm
 
1722mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact