Ford Kuga

v.a. € 44.450,-
Lease v.a. € 529.- p/mnd
Ford Options v.a. € 269.- p/mnd
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Ford Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor.
Je profiteert van een gecombineerd vermogen van 225 pk, samen met een uitstekend brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC).

Met verschillende elektrische voertuigmodi (EV) kan je beslissen om te rijden op het vermogen van de elektrische motor, de benzinemotor of een combinatie van beide. Bij gebruik van de rijmodus 'EV Now’ kan de Kuga tot 56 km rijden op uitsluitend elektrisch vermogen.
Zo kan je elk terrein probleemloos aan, terwijl jouw rijstijl in de stad schoon, stil en verfijnd blijft.

Met een nieuwe bodemplaat, slimme verlichting en rondere vormen dan zijn voorganger beschikt de Ford Kuga Plug-In Hybride over een compleet nieuw design. Dit verfijnde en hedendaagse design laten de Kuga kleiner lijken, terwijl hij in lengte en breedte groter is dan zijn voorganger. Daarbij vullen twee krachtbronnen het nieuwe design van de Ford Kuga Plug-In Hybride aan, waardoor het niet alleen een elegante SUV is, maar ook nog eens een krachtige.

Zo kunt u korte ritten maken zonder uitstoot en laadt u het voertuig op aan elke netstroom. Een langere rit op de planning? Geen probleem voor deze stoere alleskunner. Dankzij de benzinemotor kunt u zo ver gaan als u wilt, terwijl de batterij van de elektrische aandrijflijn opgeladen wordt. De Ford Kuga Plug-In Hybride sluit geen compromissen, want met de nieuwe Kuga krijgt u het beste van twee werelden.
De langere wielbasis draagt bij aan de grotere stabiliteit en de rustigere wegligging. Het gestroomlijnde silhouet, de langere motorkap, vlakkere achterruit en de lagere daklijn zorgen voor een energiek voorkomen.
 
Het gezicht van de Kuga
De Ford Kuga-Hybrid is het toonbeeld van een geheel nieuwe stijl. Het rijcomfort voldoet aan de hoogste verwachtingen en je zal versteld staan van de technologische voorzieningen die je tijdens het rijden ten dienste staan. Bijvoorbeeld het intelligente All-Wheel Drive-systeem dat in een oogwenk reageert op wisselende omstandigheden op het terrein.

Zin in opwindend autorijden?
Deze nieuwe Ford Kuga is leverbaar vanaf maart 2020. Wil je meer informatie of een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs? Klik dan hier


Exterieur
Herkenbaar design
De nieuwe Ford Kuga-hybrid is wederom geen doorsnee auto. Hij kijkt nog brutaler de wereld in als zijn voorganger, kent zijn kracht en weet zich onder alle omstandigheden te profileren. Of het nu in het terrein is, bij de entree van een gala voorstelling, of tijdens de wekelijkse boodschappen. De styling volgt een schijnbaar losse toets, maar is in werkelijkheid doordacht tot in de kleinste details. Herkenbaar als een echte Ford en toch eigenzinnig en onderscheidend als een….. echte Kuga!

Om te kunnen genieten van deze alleskunner, is de Ford Kuga Plug-In Hybride zo ontworpen dat hij overal op voorbereid is.
De nieuwe Ford Kuga heeft een kenmerkende vormgeving, met strakke lijnen en krachtige proporties. De langere wielbasis draagt bij aan de grotere stabiliteit en een nog betere wegligging. Het gestroomlijnde silhouet, de lange motorkap, vlakke achterruit en lage daklijn zorgen voor een energieke, dynamische uitstraling.

Interieur
Dankzij een dynamisch nieuw interieur en een flexibele achterbank ervaart u in deze SUV de ultieme vrijheid. Daarbij past u de nieuwe Kuga moeiteloos aan, zodat u alles kunt inpakken zoals u het wilt.
Het ruime, flexibel in te richten en fraai ontworpen interieur sluit naadloos aan bij het onderscheidende, dynamische exterieurdesign.
Strak, stoer en toch warm en uitnodigend. Ergonomische sportstoelen, een soft touch instrumentenpaneel, een schitterend dashboard en een perfecte rankschikking van instrumenten en bedieningsknoppen.

Groot hoge resolutie True-Colour-instrumentendisplay
Dat biedt meer informatie, is intuïtiever te bedienen en is makkelijker af te lezen.

Kleuren
Een afgestemd kleurenpalet om de identiteit van jouw Ford Kuga te onderstrepen. Mocht je het moeilijk vinden een keuze te maken dan is jouw adviseur bij Dekkerautogroep graag bereid met je mee te denken.

Bekleding
Ervaar het comfort
Comfortabel en anatomisch gevormd zitmeubilair, gemaakt met aandacht voor details, met gebruikmaking van de beste materialen. Welke bekleding je ook kiest, de kwaliteit is altijd honderd procent


Rijtechnologie
De innovatieve nieuwe Ford Kuga Hybrid is uitgerust met een ongekend groot aantal nieuwe assistentiesystemen. Hij biedt daarnaast optimale connectiviteit, met intelligente technologie zoals het FordPass Connect modem met bijbehorende app, een inductielader voor smartphones en het SYNC 3 infotainmentsysteem.
Het 575 watt sterke B&O audiosysteem zorgt voor een hoogwaardige audiobeleving.
Het nieuwe, digitale 12.3-inch high-definition instrumentarium is naar eigen voorkeur in te delen en heeft haarscherpe graphics.

Nieuwe assistentiesystemen zoals Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring Aid zorgen ervoor dat de Kuga de juiste afstand tot zijn voorligger houdt en in het midden van de rijstrook blijft rijden.
De adaptieve bochtverlichting met verkeersbordherkenning zorgen voor optimaal zicht in het donker.

Het head-up display
Informatie zoals snelheid en de te volgen weg, wordt geprojecteerd op de voorruit . Jij hoeft dan je blik niet van de weg af te nemen. Afhankelijk van de specificaties van jouw Kuga toont het head-up display de snelheid (continu), en naar keuze mededelingen van de verkeersbordenherkenning, de schakelindicator en het multimediasysteem. 
Lekker veilig!

Wrong way alert                                                                                                                           
Ga terug! In situaties waarin een bestuurder twee ‘ga terug’-borden aan elke kant van een oprit naar een snelweg of vierbaansweg passeert, laat de Wrong Way Alert een waarschuwing horen en krijgt de bestuurder een rood ‘ga terug’-symbool te zien en een mededeling dat hij de rijrichting moet controleren."

 Een aangename rijervaring
Als bestuurder ben je verzekerd van geavanceerde systemen die de veiligheid en de rijprestaties verbeteren. Deze Ford Kuga zit boordevol intelligente technologieën die het rijden onder wisselende omstandigheden op het terrein of op de weg aangenamer en makkelijker maken. Naast een ruim en luxueus interieur, beschik je over veel praktische en flexibele opbergruimten.

Grip on demand
De Kuga is uitgerust met een intelligent All-Wheel Drive-systeem (AWD) dat reageert op veranderende terreinomstandigheden. Het systeem doseert en verdeelt het vermogen naar de wielen die de meeste grip nodig hebben. Het wordt alleen geactiveerd als het nodig is, waardoor brandstof bespaard wordt zolang het systeem niet ingeschakeld is. Op het AWD-informatiescherm kunt u zien hoeveel vermogen naar afzonderlijke wielen gestuurd wordt.

Parkeren met een druk op de knop
Bumper aan bumper fileparkeren? Voor de Kuga is het geen probleem. Active Park Assist voert de parkeermanoeuvre moeiteloos voor u uit. De nieuwste generatie van Active Park Assist laat de Kuga met één druk op de knop volledig automatisch in- en uitparkeren.Aan de hand van geluidssignalen en informatie op het scherm weet je wanneer de manoeuvre is voltooid.

Eenvoudig achteruitrijden
Schakel de auto in zijn achteruit en de achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd. Op het scherm in de middenconsole zie je precies wat zich achter de auto bevindt, ook de voor uw ogen onzichtbare paaltjes, vuilnisbakken en lage muurtjes… Het systeem toont ook virtuele richtlijnen om je te helpen in de allerkleinste parkeerruimtes te parkeren.

Veilige cruise control
Adaptive Cruise Control-technologie gaat een stap verder dan een normale cruise control. Het systeem werkt met een ingebouwde radar die bij het naderen van een voorligger de snelheid automatisch aanpast. Zodra de weg voor je weer vrij is, versnelt de auto naar de ingestelde snelheid. De ACC beschikt ook over Forward Alert, een controlesysteem dat je waarschuwt als je een voorligger te dicht nadert.

Slimme stuurbekrachtiging
EPAS, zo heet de elektrische stuurbekrachtiging waarmee de Kuga is uitgerust. Het systeem zorgt voor een lichtere besturing met een betere wendbaarheid bij lagere snelheden in de stad of tijdens parkeren. Bij hogere snelheden neemt de bekrachtiging automatisch iets af, waardoor het sturen solider aanvoelt. In tegenstelling tot conventionele stuurbekrachtiging, die altijd is ingeschakeld, wordt de innovatieve EPAS alleen geactiveerd als dat nodig is. Dat scheelt weer in het energieverbruik.

Wegligging
Heer op de weg, meester in het terrein
Stap in, start de motor en ontdek wat het is om met de Ford Kuga onderweg te zijn. Je controleert moeiteloos de onderhuidse power van de superieure EcoBoost benzine-en dieselmotoren. Ze leveren veel vermogen en verbruiken minder brandstof dankzij ECOnetic-technologieën. Je kan kiezen uit een handgeschakelde of automatische transmissie. Het intelligente All Wheel Drive-systeem reageert onmiddellijk op veranderingen in het terrein of op de weg. In combinatie met Torque Vectoring Control en Curve Control dat onderstuur met remingrepen terugdringt is de Kuga heer en meester onder alle omstandigheden.

Grip on demand
De Kuga is uitgerust met een intelligent All-Wheel Drive-systeem (AWD) dat reageert op veranderende terreinomstandigheden. Het systeem doseert en verdeelt het vermogen naar de wielen die op dat moment de meeste grip nodig hebben. Het wordt alleen geactiveerd als het nodig is, waardoor brandstof bespaard wordt zolang het systeem niet ingeschakeld is. Op het AWD-informatiescherm kan je  zien hoeveel vermogen naar afzonderlijke wielen gestuurd wordt. Het systeem toont op het display van de boordcomputer hoeveel vermogen naar elk afzonderlijk wiel wordt gestuurd.

Maximale stuurcontrole
Torque Vectoring Control scant 100 keer per seconde het wegdek en doseert aan de hand daarvan de aandrijfkracht en de remkracht voor de voorwielen. De toepassing van deze techniek maximaliseert de koersvastheid en verhoogt de dynamische rijcapaciteiten. Het in- en uitsturen van bochten en het ontwijken van obstakels op het wegdek verloopt hierdoor met een groot gevoel van maximale controle. Torque Vectoring Control is een moderne technologie die standaard wordt geleverd op alle Kuga-modellen.

Meer grip in bochten
Het Enhanced Dynamic Cornering Control (eDDC) systeem van de Kuga controleert nauwkeurig de verdeling van het vermogen naar beide assen om onderstuur te beperken en meer controle over de auto te geven. Dit zorgt ervoor dat de auto dynamischer en sneller reageert. Wanneer je versnelt in een bocht, remt het eDCC-systeem op het binnenste voorwiel, en indien nodig ook op het binnenste achterwiel, zodat er meer vermogen naar de buitenwielen gaat voor meer grip.

Comfort en gemak
Voor een rijk gevoel
Gemak geeft een rijk gevoel. De Kuga zit vol intelligente systemen die het je makkelijk maken om de auto te gebruiken en te rijden. Daarnaast beschikt de Kuga over een ruim en luxueus interieur en niet te vergeten veel praktische en flexibele opbergruimten. De Ford Kuga is er om je te dienen.

Handsfree achterklep
Kent je dat, de achterklep openen terwijl jij je handen vol hebt? De handsfree achterklep in de Ford Kuga biedt uitkomst. Haal je voet eenvoudig onder de achterbumper van de auto door en de KeyFree-afstandsbediening geeft een signaal waardoor de klep automatisch opent of sluit.

Open zonder sleutel
Met het Ford KeyFree-systeem detecteren sensoren wanneer je de auto nadert, zelfs al bevindt de sleutel zich in je zak of tas. De deuren klikken van het slot en eenmaal plaats genomen trap je de koppeling in en drukt op de Ford Power startknop. De motor slaat aan en je bent klaar om weg te rijden.

Handsfree infotainment
Ford SYNC 2 met Voice Control gaat nog een stap verder dan het bestaande infotainmentsysteem. Dit hoge resolutiescherm biedt intuïtieve bediening van verschillende belangrijke functies, waaronder de telefoon, audio, klimaatbeheersing en optionele navigatie via spraak of het aanraakscherm. Door de naam van een lied of een artiest uit te spreken kan je jouw Ford SYNC opdracht geven om een specifiek nummer af te spelen. Ford SYNC kan de naam van een lied of een artiest aangeven.

Kuga wijst u de weg
De Kuga kan uitgerust worden met een volledig geïntegreerd navigatiesysteem met een 5 inch kleurenscherm. Het systeem gebruikt uw trajectsnelheid en actuele verkeersinformatie om een schatting te geven van uw aankomsttijd. Het systeem omvat een 5 inch multi-functioneel kleurenscherm, bedieningspaneel met toetsenbord, zes luidsprekers en audiosysteem.

Uw voorruit snel ijsvrij
Het heeft gevroren en je wil snel vertrekken. Quickclear maakt je voorruit in een handomdraai vorstvrij met niet meer moeite dan één druk op de knop.

Ruitenwissers met regensensor
Ruitenwissers met regensensor worden automatisch ingeschakeld bij de eerste regendruppel en als de bui verhevigt neemt de wissnelheid evenredig toe. Je kan zelf instellen wanneer het systeem ingeschakeld wordt: bij de eerste druppel, of even later als de wissers echt aan het werk kunnen.

Automatisch inschakelende verlichting
De verlichting van de Kuga wordt automatisch ingeschakeld bij afnemend licht, zoals invallende schemering, mist, regen, of wanneer je een tunnel inrijdt.

Ongekend tankgemak
Nooit meer vieze handen of per ongeluk verkeerd tanken. Met Ford Easy-Fuel is dat uitgesloten omdat bij een verkeerde keuze het tankpistool gewoonweg niet past. Bovendien werkt Ford Easy-Fuel zonder tankdop, waardoor jouw handen schoon blijven.

Inklapbare buitenspiegels
Kuga dicht, spiegels naar binnen. Dit voorkomt schade wanneer de auto geparkeerd staat. Je hoeft er niets voor te doen. De spiegels klappen vanzelf naar binnen zodra je de Kuga op slot klikt. Bij ingeklapte spiegels worden tegelijk de geïntegreerde richtingaanwijzers beter beschermd.

Het gemak van veel ruimte
Aan ruimte komt u in de Ford Kuga niets te kort. Met 492 liter bij de standaard stoelopstelling, of maar liefst 1.615 liter bij neergeklapte achterstoelen, beschik je over een weldadige ruimte waarin de vakantiespullen van het hele gezin moeiteloos verdwijnen. Over zakelijke bagage maar te zwijgen. Bovendien vinden ook de kleine spullen hun weg naar tal van handige opbergvakken.

Verstelbare laadvloer
De laadvloer van de Kuga kan in twee posities worden versteld. De bodem voor diepte en de tweede stand voor lengte met een vlakke laadruimte bij neergeklapte achterstoelen.

Ontdek het comfort
Neem plaats in de Ford Kuga en ontdek wat comfort betekent. Ervaar de luxe van hoogwaardige materialen, het gemak van doordachte ergonomie en de innovatieve technologie die jou en jouw passagiers omringen.

Panoramadak
Het optionele panoramadak onderstreept de ervaring van lucht en ruimte in het interieur. Het verschaft de inzittenden een vrij gevoel van reizen door de natuur. De reflecterende coating weert warmte en zo nodig kan het zonlicht worden geweerd met het geïntegreerde zonnescherm.

Temperatuur naar wens
Wat jouw passagier misschien behaaglijk vindt, is voor jezelf misschien te koud of te warm. De oplossing is een dubbel geregelde automatische airconditioning (DEATC). Met deze voorziening kan je twee verschillende temperaturen instellen voor jou en jouw voorste passagier. De temperaturen kunnen 4 °C van elkaar verschillen.

Sony audio met USB-aansluiting
De Kuga is leverbaar met een superieur audiosysteem van Sony. Perfect geluid, track info en nieuwsinformatie, allemaal in één systeem. Je kan ook MP3-muziekbestanden op een geheugenstick, iPod of een andere MP3-speler afspelen.

2.5-liter Plug-in Hybrid

De Kuga Plug-In Hybrid is direct vanaf de introductie leverbaar. De stekkerhybride aandrijflijn bestaat uit een 2,5 liter 4 cilinder Atkinson benzinemotor, een elektromotor/generator en een 14.4 kWh lithium/ion accupakket. Het gezamenlijke vermogen is 225 pk. De Kuga Plug-In Hybrid kan meer dan 50 kilometer volledig elektrisch en dus emissievrij af te leggen. Het brandstofverbruik bedraagt 1,2 liter per 100 km met een CO2-uitstoot van 29 gram/km. Het accupakket kan via de aansluiting in het voorscherm opgeladen worden. Onderweg wordt het accupakket automatisch opgeladen doordat het systeem de energie die normaliter tijdens het remmen verloren gaat, terugwint en als elektriciteit opslaat in de accu’s. Via een laadpaal met 230 volt duurt het ongeveer 4 uur om de accu volledig op te laden. De bestuurder kan door middel van 4 rij modi (EV Auto, EV Now, EV Later en EV Charge) de elektrische aandrijflijn van de Kuga benutten. Wanneer de laadstatus van het accupakket zijn minimum bereikt heeft, schakelt de Kuga automatisch over naar de rij modus EV Auto. Dan ondersteunt de elektromotor de brandstofmotor met de tijdens de rit teruggewonnen energie om brandstof te besparen.

De mild hybride Kuga EcoBlue Hybrid is voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik uitgerust met de 2,0 liter EcoBlue dieselmotor met 150 pk vermogen. In plaats van een conventionele startmotor is een startmotor/generator (BISG) geïntegreerd in de aandrijflijn. Die slaat tijdens het afremmen van de auto remenergie op in het luchtgekoelde 48 volt lithium/ion accupakket. De BISG dient ook als elektromotor en ondersteunt met de opgeslagen elektriciteit onder normale rij omstandigheden en tijdens accelereren de verbrandingsmotor met extra koppel. Verder voedt de BISG de elektrische componenten van de auto. Dankzij het 48 voltsysteem kan de Start/Stop technologie volgens Ford vaker in werking treden om meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot verder te verlagen. De Kuga EcoBlue Hybrid heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 5,0 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 132 gram/km.

De Kuga Hybrid is uitgerust met een zelf opladende hybride aandrijflijn die bestaat uit een elektromotor/generator, lithium/ion accupakket, 2.5 liter Atkinson benzinemotor en een 8-traps automatische transmissie. De Kuga Hybrid is vanaf 2020 leverbaar met zowel voorwielaandrijving als intelligente vierwielaandrijving. De CO2-uitstoot van de Kuga Hybrid bedraagt 130 gram/km; het brandstofverbruik is 5,6 liter per 100 km.

Actieve assistentie
De Ford Kuga gaat geen terrein uit de weg en voert je mee naar avontuurlijke omstandigheden. Of het nu daarvoor is, of voor normaal gebruik op de weg, de Kuga is ontworpen om zijn werk veilig te doen. Daarvoor is de auto voorzien van tal van innovatieve functies die je optimaal assisteren.  

Emergency Assist in buitenland
Emergency Assist kan levens redden. Dit onderdeel van Ford SYNC kan automatisch in contact treden met de alarmcentrale als bij een ongeluk de airbag geactiveerd wordt, of de benzinepomp zichzelf uitschakelt. Het systeem kan cruciale informatie, zoals jouw gps-coördinaten, doorgeven, zelfs wanneer je bewusteloos bent. Helaas werkt het vooralsnog niet in Nederland, maar wel in 30 andere landen. Via Ford Sync kank je natuurlijk wel altijd 112 bellen.

Extra oog op het verkeer
Het Blind Spot Information System gebruikt radarsensors om voertuigen te detecteren, die zich in de blinde hoek aan beide zijden van de auto bevinden. Het systeem zal je waarschuwen met een oranje waarschuwingslampje in de buitenspiegel.

Remt op tijd
Het innovatieve Active City Stop-systeem helpt je om botsingen te voorkomen in langzaam rijdend verkeer bij snelheden tot 30 km/u. Als het systeem detecteert dat de auto voor je plotseling stopt, remt de auto automatisch af.

Binnen de lijnen rijden
Het Lane Keeping System signaleert als je ongewild buiten de lijnen van uw rijstrook komt. Met een naar voren camera detecteert het systeem de positie van jouw auto en geeft een waarschuwing als je de rijstrook verlaat. Reageert u niet, of te laat, dan kan Lane Keeping Alert bijsturen om je weer terug te leiden naar de rijstrook. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 65 km/u en kan desgewenst handmatig worden uitgezet.

Wakker sturen
Driver Alert houdt je wakker tijdens het rijden. Het systeem bewaakt voortdurend jouw rijgedrag en weet wanneer het rijpatroon door vermoeidheid verandert. Dan verschijnt op het display een waarschuwingspictogram dat je voorstelt om even te pauzeren. Neemt uw waakzaamheid verder af, dan wordt de waarschuwing herhaald in combinatie met een beltoon.

Stel jouw eigen limiet
De Speed Limiter-functie maakt deel uit van de cruise control. Je stelt er de gewenste topsnelheid mee in. De auto zal deze snelheid niet overschrijden, zodat jij je ogen op de weg kunt houden. Als je sneller wilt rijden, hoeft je alleen maar het gaspedaal verder in te trappen.

Ziet verkeersborden
Traffic Sign Recognition let op de verkeersborden voor snelheid of inhalen en projecteert het betreffende bord op het instrumentenpaneel.

Hulp bij hellingproef
Hill Start Assist laat de Kuga makkelijk wegrijden vanaf een helling. Zodra je de rem loslaat handhaaft het systeem de remkracht op de wielen gedurende 2,5 seconden. Hierdoor heb je voldoende tijd om het gaspedaal te bedienen en de auto op te laten trekken. Het is ook een handige functie bij het starten en stoppen op een gladde ondergrond

Superieure veilgheid
De Ford Kuga gaat geen terrein uit de weg en voert je mee naar avontuurlijke omstandigheden. Of het nu daarvoor is, of voor normaal gebruik op de weg, de Kuga is ontworpen om zijn werk veilig te doen. De auto is voorzien van tal van innovatieve functies om jou en jouw passagiers veilig te vervoeren.

Samenwerkende veiligheidssystemen
De carrosserie van de Kuga is ultrasterk en in staat om hevige krachten te weerstaan, terwijl talrijke airbags en het geavanceerde Intelligent Protection System (IPS) de inzittenden beschermen. IPS coördineert de diverse veiligheidssystemen die in werking treden zodra een impact de auto treft. Dan zal ook de stuurkolom van de bestuurder wegklappen om de kans op letsel te beperken.

Vertrouwen in moeilijke omstandigheden
Elektronic Stability Programme (ESP) omvat een reeks technologieën die zijn ontworpen om de controle over de auto te vergroten. Sensoren waken over uw rijrichting, of uw rem- en rijgedrag en detecteren plotselinge wijzigingen waardoor u de controle zou kunnen verliezen. ESP stelt vervolgens de snelheid van elk wiel nauwkeurig bij om de stabiliteit van de auto te vergroten en slippen te voorkomen. ESP-functies omvatten Hill Start Assist, Emergency Brake Assist en Electronic Brake Prefill.

Extra remkracht
Emergency Brake Assist (EBA) verhoogt automatisch de remdruk wanneer dat nodig is om bij een noodstop tijdig tot stilstand te komen. Daarvoor registreert het systeem de door jou toegepaste remdruk en past het zo nodig aan.

Prestaties & maten

Tankinhoud
60 liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,5 sec
Verbruik snelweg
5.3 L/100km
CO2 uitstoot
143 gr/km
Topsnelheid
180 km/u
Verbruik stad
7.8 L/100km
Verbruik gecombineerd
6.2 L/100km
Energielabel
Energielabel D
4613mm
 
2710mm
 
1685mm
 
1882mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact