Edge Vignale

De Ford Edge Vignale is de overtreffende trap van stijl en distinctie. Ervaar het ongeëvenaarde niveau van zijn fenomenale prestaties en verfijnde techniek. Het onderscheidende exterieur van de Edge Vignale is een meesterwerk van doordachte details en ultieme techniek. Het luxe interieur is ontworpen om beter en luxer te zijn dan welke andere SUV dan ook. Gemaakt van de beste, handvervaardigde materialen en gestyled voor mensen die gewend zijn in luxe te reizen.

De Edge Vignale biedt ongeëvenaard comfort, ultiem reisgenot en een summum van rijplezier. In de natuurlijke lijnen van het onderscheidende en harmonieuze exterieur komt uw eigen stijl tot leven. Het is de kenmerkende stijl van de Ford Edge Vignale, het topmodel van onze SUV-serie. Bereid je voor op een kennismaking met het beeld van succes en de belichaming van kracht, betrouwbaarheid en ongekend comfort. Ontdek de Ford Edge Vignale in de FordStore Zaandam 

Jouwklasse
De Ford Edge Vignale toont het beeld van superieure klasse met prachtige stijlelementen als subtiele stiksels, prachtige, hoogwaardige materialen en een zorgvuldig ontworpen functiebediening. Alles wat u ziet straalt klasse uit. Jouw klasse!

Het trotse beeld van Vignale
De Ford Edge Vignale is ontworpen voor mensen die voor hun auto alleen genoegen nemen met het beste. Die een hun auto rijden voor het beleven voor een intense rijervaring. Die gaan voor de top en daarom kiezen voor de eenwording van luxe en sublieme prestaties. De Ford Edge Vignale is in alle opzichten een reisauto in optima forma. Het Edge-logo is een herkenbaar teken voor de meest verwende rijders.

Ultieme service
De wereld van Vignale is ook een wereld van ultieme servicediensten als haal- en afleverdiensten, directe servicetoegang en de beschikbaarheid van een topleenauto. En laten we jouwpersoonlijk Vignale-relatiemanager niet vergeten, de contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Dat is service op topniveau. Voor gemak, luxe en tijdwinst!

Download brochure

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten