Tourneo Courier, Connect en Custom

Ford TourneoCourierConnectCustom
Ford Tourneo, verkrijgbaar in 14 uitvoeringen

De Ford Tourneo modellen bezitten alle kenmerken die moderne Fords eigen zijn, maar bieden daarnaast ongekende ruimte voor het vervoer van personen.

De comfortabele en verrassend ruime Tourneo’s beschikken over brede schuifdeuren die het instappen vergemakkelijken en van huis uit zijn voorzien van een hele reeks geavanceerde technologieën.

Mede dankzij ultrazuinige en krachtige motoren beschikt u over legio mogelijkheden om een maatwerk-Tourneo te configureren.

Dekkerautogroep heeft verschillende modellen voor u in voorraad. Kom eens langs en verwonder u over vele mogelijkheden die de Tourneo-serie te bieden heeft.

 

Plaats voor vijf personen en met brede schuifdeuren die het instappen vergemakkelijken. Bovendien voorzien van geavanceerde technologieën, zoals Ford SYNC met Bluetooth en Voice Control.

De revolutionaire, nieuwe 1,0 liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor produceert 100 pk en levert  het vermogen dat u zou verwachten van een conventionele 1,6-liter motor. Mede dankzij Auto-Start-Stop is de nieuwe EcoBoost ngeveer 24% zuiniger en stoot 25% minder CO2 uit: slechts 115 gr/km.

Met zijn fraaie design, de rijke uitrusting met slimme Ford technologieën en de veelomvattende veiligheidsvoorzieningen is de Tourneo Courier een topper onder de personenvervoerders!
Noem hem geen busje! De compacte Ford Tourneo Connect is veel meer dan dat.

Het is een uiterst comfortabele en superieur uitgeruste personenauto met een geweldig ruimteaanbod waarin de hele familie mee kan, inclusief vakantiebagage.

Maar u kunt de Tourneo Connect ook zakelijk bekijken en een rol toebedelen als een luxe minibus voor taxiritten, of airportservices. De nieuwe 100 pk sterke 1,5-liter TDCi zal u daarbij zeer aanspreken, evenals de 120 pk versie met Powershift automaat.

Met zijn fraaie design, de rijke uitrusting met slimme Ford technologieën en de veelomvattende veiligheidsvoorzieningen is de Tourneo Connect een topper onder de personenvervoerders!
De Ford Tourneo Custom biedt een ongekende ruimte voor 5 tot 9 personen en hun bagage.

Het interieur beschikt over flexibele achterstoelen, die dertig verschillende configuraties opleveren. Daarnaast is het één van de meest efficiënte auto's in zijn klasse, dankzij zijn aerodynamische vormgeving, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën, zoals Ford Auto-Start-Stop.

De Tourneo Custom is leverbaar met twee versies van de geavanceerde en zuinige 2.2-liter Duratorq TDCi dieselmotor, die geleverd worden met een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen. Deze ultrazuinige motoren leveren een indrukwekkend vermogen en koppel, waarbij u kunt kiezen voor 130 pk of 170 pk.

Dankzij de efficiënte en zuinige dieseltechniek kunt u rekenen op lage gebruikskosten, terwijl de slimme Ford technologieën aan de Tourneo Custom het hoogwaardige karakter van een luxe personenauto meegeven.

Met zijn fraaie design, de rijke uitrusting en de veelomvattende veiligheidsvoorzieningen is de Tourneo Custom een topper onder de personenvervoerders!
Download brochure
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website