S-MAX

v.a. € 42.105
Ford Options v.a. € 419 p/mnd
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid

De nieuwe S-MAX is rijden in stijl: ultramodern, sportief en een tikkeltje aristocratisch. Bovendien een opwindende rijdersauto, boordevol onderhuidse technologieën voor uw veiligheid en optimale prestaties. Loop eens binnen bij Dekkerautogroep om de nieuwe S-MAX zelf te ervaren.

De gloednieuwe Ford S-MAX
De veelzijdige Ford S-MAX beschikt over individueel verstelbare stoelen voor iedereen en biedt daarnaast een hoge zitpositie voor een makkelijke in-en uitstap en niet te vergeten een goed overzicht over het verkeer. Denk je aan een skivakantie met het hele gezin? De S-MAX is leverbaar met het intelligente All-Wheel Drive-systeem (AWD) dat je een veilige reis over besneeuwde wegen garandeert.

Veelzijdigheid is troef
Veelzijdigheid is de grote troef van de S-MAX. Er kunnen vijf tot zeven personen mee op reis, of desgewenst extra bagage op de plaats waar u één of twee stoelen neerklapt. En kijk ook eens naar de technologische assistenten die over jouw veiligheid en rijprestaties waken, of het aanbod van ultramoderne en zuinige motoren. De S-MAX vervult al je individuele wensen en staat voor je klaar bij Dekkerautogroep.

All-Wheel Drive
De S-MAX kan worden uitgerust met een intelligent All-Wheel Drive-systeem (AWD) dat reageert op veranderende terreinomstandigheden. Het systeem doseert en verdeelt het vermogen naar de wielen die de meeste grip nodig hebben. Het wordt alleen geactiveerd als het nodig is, waardoor brandstof bespaard wordt zolang het systeem niet ingeschakeld is. Op het AWD-informatiescherm kunt u zien hoeveel vermogen naar afzonderlijke wielen gestuurd wordt.

Flexibel stoelsysteem
Neerklapbare stoelen op de tweede en derde rij laten u de keuze om de indeling van de S-MAX te benutten voor vijf tot zeven personen, of meer ruimte te creëren voor het meenemen van extra bagage. En het kost nauwelijks moeite om de stoelindeling aan te passen: de neerklapbare stoelen kunt u met één druk op de knop toevoegen of de ruimte juist benutten voor bagage, je ski-uitrusting of uw zakelijke uitrusting.

Panoramadak
Lichtvenster of bijna cabrio. Het panoramadak in de S-MAX kan naar achteren worden geopend. jij en jouw passagiers reizen door licht en ruimte binnen het comfort van de S-MAX. Het reflecterende glas houdt je hoofd koel en beschermt tegen schadelijke uv-straling. Bovendien kan je met één druk op de knop een zonwerend rolgordijn open of sluiten.

jeExterieur
De kracht van talent
De veelzijdige S-MAX oogt ultramodern, sportief en een tikkeltje aristocratisch, maar conformeert zich makkelijk aan veranderende omstandigheden, zoals in een ontspannen sfeer met vrienden naar een concert, op de vrije zondag met de kids naar het strand en op werkdagen met zakenrelaties naar een nieuw project. De S-MAX is tolerant en flexibel, en toch een onbescheiden rijmachine. Gebouwd om te presteren

Interieur
De kracht van stijl
De S-MAX heeft stijl. Ervaar zijn klasse en neem plaats in het verrassende interieur. Zie wat de auto aan comfort, luxe en optimaal gemak te bieden heeft. Verfijnde klasse en een hightech bediening vormen de basis voor het premium level van zijn identiteit.


Kleuren
Durf uzelf te zijn, beken kleur
De S-MAX heeft stijl van huis uit. Voeg daar je eigen kleur aan toe en breng het stempel van uw persoonlijkheid aan op de fraaie koets. Bijvoorbeeld metalicious, de nieuwe kleur die uniek is voor de S-MAX.

Rijtechnologie
De nieuwe S-MAX excelleert met hightech technologieën die u als berijder comfort en veiligheid bieden.

Grip on demand
De S-MAX is leverbaar met een intelligent All-Wheel Drive-systeem (AWD) dat reageert op veranderende terreinomstandigheden. Het systeem doseert en verdeelt het vermogen naar de wielen die de meeste grip nodig hebben. Het wordt alleen geactiveerd als het nodig is, waardoor brandstof bespaard wordt zolang het systeem niet ingeschakeld is. Op het AWD-informatiescherm kunt u zien hoeveel vermogen naar afzonderlijke wielen gestuurd wordt.

Slimme stuurbekrachtiging
Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) zorgt voor een lichtere besturing met een betere wendbaarheid bij lagere snelheden in de stad of tijdens parkeren. Bij hogere snelheden neemt de bekrachtiging automatisch iets af, waardoor het sturen solider aanvoelt. In tegenstelling tot conventionele stuurbekrachtiging, die altijd is ingeschakeld, wordt de innovatieve EPAS alleen geactiveerd als dat nodig is.

Zien wat zich buiten uw zicht bevindt
Een camera aan de voorzijde van de S-MAX ziet het verkeer en voetgangers aan beide zijden van de auto. Dit beeld wordt split-screen op het multifunctionele display getoond waardoor je als berijder een volledig beeld krijgt van hetgeen zich buiten uw eigen zicht bevindt of nadert. Deze optionele nieuwe technologie is onmisbaar als u uit een nauwe parkeerplek wilt manoeuvreren of in wilt voegen op een drukke straat waar jouw zicht beperkt is.
Klik hier om de video te bekijken

Parkeren wordt leuk
Active Park Assist neemt het stuur van je over bij fileparkeren, maar de combinatie van verschillende technologieën doet veel meer dan dat. Park Out Assist (POA) helpt je ook bij het uitparkeren en het Perpendicular Parking (PPA)-systeem kijkt met je mee of de auto in de vrije ruimte past en helpt je achteruit inparkeren. Side Parking Aid (SPA) waarschuwt je ook als er zich aan de zijkanten obstakels bevinden.

Eenvoudig achteruitrijden
Schakel de auto in zijn achteruit en de achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd. Op het scherm in de middenconsole ziet u precies wat zich achter de auto bevindt, ook de voor uw ogen onzichtbare paaltjes, vuilnisbakken en lage muurtjes… Het systeem toont ook virtuele richtlijnen om je te helpen in de allerkleinste parkeerruimtes te parkeren.

Binnen de rijstrook blijven
Lane Keeping Aid stuurt de auto bij als je op het punt staat uw rijstrook te verlaten zonder richting aan te geven. Het systeem waarschuwt je ook door trillingen in het stuur en geeft een visuele waarschuwing op de display als u de auto onbedoeld naar de streep van jouw rijstrook trekt.

Comfort en gemak
Open het portier, proef de sfeer en neem plaats achter het stuur. Je wordt in de nieuwe S-MAX omringd door de kwaliteit van hoogwaardige materialen en een doordacht design voor functionele ergonomie.

Panoramadak  
Lichtvenster of bijna cabrio. Het panoramadak kan naar achteren worden geopend. Jij en jouw passagiers reizen door licht en ruimte in het comfort van de S-MAX. Het reflecterende glas houdt je hoofd koel en beschermt tegen schadelijke uv-straling. Bovendien kan je met één druk op de knop een zonwerend rolgordijn open of sluiten.

Stoel en stuurkolom met geheugen
 Je wil graag een ander laten meegenieten van het rijden in de S-MAX, maar je ziet er tegenop om naderhand je eigen instelling van het stuur en je stoel weer terug te vinden. Geen punt in de S-MAX. Er is een systeem beschikbaar dat instellingen van de bestuurdersstoel onthoudt, wat ook geldt voor de stuurkolom. De stuurkolom beweegt zelfs automatisch bij je vandaan voor extra ruimte bij het in- en uitstappen.
Klik hier om de video te bekijken

Temperatuur naar wens
Wat jouw passagier misschien behaaglijk vindt, is voor jezelf misschien te koud of te warm. De oplossing is een dubbel geregelde automatische airconditioning (DEATC). Met deze voorziening kunt u twee verschillende temperaturen instellen voor jou en je voorste passagier. De temperaturen kunnen 4 °C van elkaar verschillen.

Uw voorruit snel ijsvrij
Het heeft gevroren en je wil snel vertrekken. Quickclear maakt je voorruit in een handomdraai vorstvrij met niet meer moeite dan één druk op de knop.

Masserende stoelen met extra steun
Stoelen met steun en massage om fris te blijven tijdens lange ritten. Ook geen punt voor de S-MAX. Voor de bestuurder en bijrijder zijn nieuwe, geheel instelbare stoelen beschikbaar die extra steun bieden en zelfs over een massagefunctie beschikken. Deze Multi-Contour-stoelen zijn ook uitgerust met klimaatbeheersing, zodat je de perfecte temperatuur kunt instellen.
Klik hier om de video te bekijken 


Flexibel stoelsysteem
Neerklapbare stoelen op de tweede en derde rij laten u de keuze om de indeling van de S-MAX te benutten voor vijf tot zeven personen, of meer ruimte te creëren voor het meenemen van extra bagage. En het kost nauwelijks moeite om de stoelindeling aan te passen: de neerklapbare stoelen kan je met een druk op de knop toevoegen of de ruimte vrij laten voor bagage, ski-uitrusting of je zakelijke uitrusting. GEMAK De S-MAX is er voor jou! Om u meer rijplezier en comfort te verschaffen, en het rijden leuk te maken als nooit te voren.

Nooit meer te hard
Intelligent Speed Assist (ISA) houdt uw snelheid in de gaten en past uw snelheid aan als u de maximumsnelheid dreigt te overschrijden. Het systeem detecteert met de Traffic Sign Recognition-camera (TSR) automatisch de geldige snelheidsbeperking (indien geactiveerd) en behoedt voor het risico van overschrijding en eventuele bekeuringen.

Handsfree achterklep
Kent u dat, de achterklep openen terwijl je jouw handen vol hebt? De handsfree achterklep in de S-MAX biedt uitkomst. Haal uje voet eenvoudig onder de achterbumper van de auto door en de KeyFree-afstandsbediening geeft een signaal waardoor de klep automatisch opent of sluit.

Geen sleutels, geen gedoe
Met het Ford KeyFree System kan je de auto vergrendelen en ontgrendelen zonder dat je de sleutel uit je zak of tas moet halen. Deze optie komt goed van pas als jij jouw handen vol hebt.

Start met één druk op de knop
Zodra de S-MAX de code van de ‘passieve sleutel’ herkent, wordt de motor automatisch startklaar gemaakt. Vervolgens is één druk op de Ford Power startbutton voldoende om de motor van jouw auto te starten.

Hifigeluid
Het audiosysteem met negen speakers is standaard uitgerust met Ford SYNC 2 en biedt uitzonderlijk helder geluid in de hele auto. Een optioneel Premium-systeem met DAB-radio levert een nog betere luisterervaring en is uitgerust met 12 Sony-speakers.

Spraakbediening
Het Ford SYNC 2 infotainment systeem kan je met gesproken opdrachten bedienen. Maakt niet uit wat: muziek, telefoon, navigatiesysteem of klimaatbeheersing. Naast spraakbediening kan je ook kiezen voor het 8"-kleurentouchscreen. Je kan zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen 'Ik heb trek', of open de Michelingids om je te helpen bij het kiezen en reserveren, en/of vind een hotel in de buurt. Wifi-connectiviteit is met een USB-modem beschikbaar via hotspots. En Ford Emergency Assistance kan automatisch het alarmnummer bellen in geval van een ongeluk.

Ongekend tankgemak
Nooit meer vieze handen of per ongeluk verkeerd tanken. Met Ford Easy-Fuel is dat uitgesloten omdat bij een verkeerde keuze het tankpistool gewoonweg niet past. Bovendien werkt Ford Easy-Fuel zonder tankdop, waardoor je handen schoon blijven.

Slimme sleutel
Met Ford MyKey® kan je de functionaliteit van een aantal functies in de S-MAX beperken. Bijvoorbeeld als je de auto uitleent. Je kan dan de maximumsnelheid, een herinnering voor het omdoen van de veiligheidsgordel en zelfs het maximumvolume voor het audiosysteem instellen. Misschien wordt het daardoor ook wat makkelijker om jouw kostbare Focus uit te lenen.

Veilige cruise control
Adaptive Cruise Control-technologie gaat een stap verder dan een normale cruise control. Het systeem werkt met een ingebouwde radar die bij het naderen van een voorligger de snelheid automatisch aanpast. Zodra de weg voor u weer vrij is, versnelt de auto naar de ingestelde snelheid. De ACC beschikt ook over Forward Alert, een controlesysteem dat je waarschuwt als je een voorligger te dicht nadert.

Gul en spaarzaam
De nieuwe S-MAX presteert graag en gul, maar is zuinig met brandstof. Welke motor u ook kiest, de motoren van de S-MAX leveren topprestaties en zijn ontworpen om spaarzaam met brandstof om te gaan. Dat maakt de S-MAX tot een sublieme reisauto. Voeg daarbij de eersteklas ophanging en de intelligente technologieën voor veiligheid en rijcontrole, en het resultaat is de S-MAX als een excellente en zuinige reisauto met een veilig rijgedrag onder alle omstandigheden.

Compromisloos presterend
Beide EcoBoost-benzinemotoren gebruiken een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressie voor uitstekende prestaties en brandstofzuinigheid: de nieuwe 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor is nieuw in de revolutionaire EcoBoost-serie. Als slimme, kleinere versie van de 1.6-liter Ecoboost-motor levert de motor een lagere uitstoot en een brandstofverbruik van 6,5 liter/100 km in combinatie met een vermogen van 160 pk. Bovendien levert de zelfs nog krachtigere 2.0-liter EcoBoost-optie een indrukwekkende 240 pk.

Verscheidene dieselopties
Liever diesel? Een geavanceerde en gloednieuwe Bi-turbo 2.0-liter TDCi geeft je de keuze uit drie vermogens: 150 pk, 180 pk en 210 pk. Elke motor is uitgerust met de nieuwste technologieën om meer vermogen, koppel en zuinigheid en tegelijkertijd een lagere uitstoot te leveren. Het verbeterde design biedt tot wel 7% CO2-reductie terwijl het brandstofverbruik verbetert.

Ontdek het rijden in de S-MAX
Stap in, start de motor en ontdek wat het is om met de S-MAX onderweg te zijn. Je controleert moeiteloos de soepele trekkracht van de nieuwe motoren en voelt u gesteund door de slimme technologie die de rijprestaties verbeteren en waken over jouw veiligheid.

De kracht van keuzevrijheid
Met de gloednieuwe S-MAX kan je kiezen uit drie verschillende transmissies. De handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen heeft een hoog koppelvermogen en biedt soepel en nauwkeurig schakelen. De automatische versnellingsbak met 6 versnellingen heeft een hoog koppelvermogen en nauwkeurig afgestelde schakelmomenten voor maximaal vermogen en zuinigheid. Verder zijn er de opties voor vierwielaandrijving (4WD) en Ford PowerShift met 6 versnellingen.

Automatische versnellingsbak met 6 versnellingen
Fords ervaring in raceauto’s vinden we terug in de optionele Powershift 6-speed automatische versnellingsbak. Deze biedt de makkelijkste manier om het volledige potentieel van de motor te benutten. De dubbele koppeling garandeert snelle schakeltijden en laat u naadloos versnellen. De PowerShift maakt het rijden niet alleen soepeler, maar bespaart ook brandstof en verlaagt de CO2-uitstoot in vergelijking met een gewone automaat.

Vingervlug schakelen
Niet alleen maar leuk: schakelflippers aan het stuur. Ook makkelijk, snel en veilig. Deze optie maakt het mogelijk maakt met beide handen aan het stuur te schakelen. Kies voor een automatische versnellingsbak met de optie Automatic Paddle Shift Controls. Met deze optionele voorziening kunt u met jouw vingertoppen schakelen, zelfs terwijl je de S-MAX uit een bocht accelereert.

Geavanceerde wielophanging
Het beste opnieuw uitgevonden: achter een nieuw ontwikkelde multi-link ophanging en voor een verdere ontwikkeling van het MacPherson-systeem. Resultaat een uitstekende beheersing van de wielen en een perfect rijgedrag.

Presteren én brandstof besparen
De nieuwe S-MAX en de nieuw range motoren zijn integraal ontworpen om prestaties en brandstofverbruik volledig op elkaar af te stemmen. Geen lapwerk, geen noodgrepen, maar een integraal toegepaste technologie voor een optimaal resultaat.

Besparen door slim rijden
Wat is het effect van uw rijstijl op het brandstofgebruik? Die informatie wordt je door het innovatieve Ford Eco Mode-systeem verschaft. Het systeem evalueert continu de effecten van jouw rijstijl en laat je weten hoe je het brandstofverbruik kunt verlagen.

Brug open, motor uit
Stil staan voor de brug, voor een stoplicht, of in de file, dan heb je de motor even niet nodig. Auto Start-Stop schakelt de motor automatisch uit, terwijl functies als de ventilatie, de radio en Ford SYNC voeding houden. Zodra je het gaspedaal indrukt en de eerste versnelling selecteert, start het systeem de auto opnieuw.

Besparen op accu laden
Conventionele systemen geven tijdens het rijden permanent voeding aan de accu. Dat hoeft niet meer. Met Smart Regenerative Charging wordt de accu alleen opgeladen als het echt nodig is en wanneer dat het efficiëntst kan gebeuren. Tijdens het afremmen bijvoorbeeld. Dan zet de nieuwe technologie de remkracht om in elektrische energie die de accu helpt opladen terwijl je rijdt. Alle beetjes helpen om brandstof te besparen en een lagere uitstoot te bewerkstelligen

Maximale veiligheid
De S-MAX nodigt uit tot presteren, voert je mee naar verre bestemmingen en legt de wereld aan je voeten. Dat vereist een hoog veiligheidsniveau en daarin stelt de S-MAX niet teleur. Kijk maar eens naar het pakket veiligheidstechnologieën waarmee de auto is uitgerust.

Systemen om mensen te beschermen
Je doorkruist de stad, kiest uw weg, versnelt, buigt af en zoekt waar je moet zijn. Meestal gaat het goed, soms bijna goed. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection helpt je mensen te zien die je weg kruizen en waarschuwt je als je niet op tijd reageert. En als het nodig is remt het systeem automatisch af.

Superieur licht
De adaptieve Ford Dynamic LED-koplampen leveren een nauwkeurig lichtpatroon en een superieur helder licht. LED-richtingaanwijzers vervangen de traditionele knipperlichten en lichten opeenvolgend op voor een betere zichtbaarheid. De Glare Free High Beam-koplampen reageren op rijomstandigheden en passen zichzelf aan zonder anderen te verblinden. De nieuwe koplampen/lichten volgen jouw rijrichting, ook als je een bocht neemt en verlichten zodoende permanent het wegdek voor jouw auto. Dagrijverlichting maakt deel uit van het LED-systeem

Extra remkracht
Emergency Brake Assist (EBA) verhoogt automatisch de remdruk wanneer dat nodig is om bij een noodstop tijdig tot stilstand te komen. Daarvoor registreert het systeem de door jou toegepaste remdruk en past het zo nodig aan.

Extra oog op het verkeer
Het Blind Spot Information System gebruikt radarsensors om voertuigen te detecteren, die zich in de dode hoek aan beide zijden van uw auto bevinden. Het systeem zal je waarschuwen met een oranje waarschuwingslampje in de buitenspiegel aan de bestuurderskant.

Emergency Assist in buitenland
Emergency Assist kan levens redden. Dit onderdeel van Ford SYNC kan automatisch in contact treden met de alarmcentrale als bij een ongeluk de airbag geactiveerd wordt, of de benzinepomp zichzelf uitschakelt. Het systeem kan cruciale informatie, zoals jouw gps-coördinaten, doorgeven, zelfs wanneer je bewusteloos bent. Helaas werkt het vooralsnog niet in Nederland, maar wel in 30 andere landen. Via Ford Sync kan je natuurlijk wel altijd 112 bellen.

Vertrouwen in moeilijke omstandigheden
Elektronic Stability Programme (ESP) omvat een reeks technologieën die zijn ontworpen om de controle over de auto te vergroten. Sensoren waken over jouw rijrichting, of je rem- en rijgedrag en detecteren plotselinge wijzigingen waardoor je de controle zou kunnen verliezen. ESP stelt vervolgens de snelheid van elk wiel nauwkeurig bij om de stabiliteit van de auto te vergroten en slippen te voorkomen. ESP-functies omvatten Hill Start Assist, Emergency Brake Assist en Electronic Brake Prefill.

Hulp bij hellingproef
Hill Start Assist helpt je weg te rijden vanaf een helling. Zodra je de rem loslaat handhaaft het systeem de remkracht op de wielen gedurende 2,5 seconden. Hierdoor heb je voldoende tijd om het gaspedaal te bedienen en de auto op te laten trekken. Het is ook een handige functie bij het starten en stoppen op een gladde ondergrond.

Veilig voor kinderen
Met de vier ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderstoelen achterin, is de Ford EcoSport ruimschoots voorbereid voor het veilig vervoeren van jonge kinderen.

Rolcontrole
Roll Stability Control is een systeem dat waakzaam is op het omvallen of kenteren van beladen aanhanger. Dreigt zoiets te gebeuren, dan verlaagt het systeem de vermogenskoppel en remt geleidelijk de afzonderlijke wielen af, totdat de combinatie weer onder controle is.

Samenwerkende veiligheidssystemen
De carrosserie van de S-MAX is ultrasterk en in staat om hevige krachten te weerstaan, terwijl talrijke airbags en het geavanceerde Intelligent Protection System (IPS) de inzittenden beschermen. IPS coördineert de diverse veiligheidssystemen die in werking treden zodra een impact de auto treft. Dan zal ook de stuurkolom van de bestuurder wegklappen om de kans op letsel te beperken.

Extra oog op het verkeer
In het drukke verkeer zie je makkelijk iets over het hoofd, zeker als je achteruit rijdt. Cross Traffic Alert helpt je het naderend verkeer waar te nemen. Het is een geheel nieuwe technologie die is toegevoegd aan het Blind Spot Information System (BLIS). Laten we het even uitleggen: als je achteruit een parkeerplaats verlaat is het vrijwel uitgesloten dat je volledig zicht heeft op de verkeerssituatie. Cross Traffic Alert signaleert het naderend verkeer voor je en laat tegelijk een lampje branden in de buitenspiegel aan de zijde waar het verkeer nadert.

Noodstop voorbereiden
Electronic Stability Control is in staat potentiële noodstoppen te herkennen. Als dat het geval is wordt het remsysteem onmiddellijk op die situatie voorbereid door de opening tussen de remblokken en -schijven direct te sluiten. Deze technologie verkort de remweg van de auto.

Maximale bochtbeheersing
Torque Vectoring Control scant 100 keer per seconde het wegdek en doseert aan de hand van die informatie de aandrijfkracht en de remkracht voor elk van de voorwielen. De toepassing van deze techniek maximaliseert de koersvastheid en verhoogt de dynamische rijcapaciteiten. Het in- en uitsturen van bochten en het slechten van hobbels en obstakels verloopt hierdoor met een groot gevoel van maximale controle. Torque Vectoring Control is een moderne technologie die standaard wordt geleverd op alle S-MAX-modellen.

Een geavanceerd airbagsysteem
Een airbagsysteem dat uitgerust is met airbags die het bekken en de borstkas beschermen van de passagiers op de voorstoelen, met de optie tot zij-airbags voor de twee buitenste stoelen van de tweede rij.

Maximale beveiliging
Uw nieuwe S-MAX staat geen inbraak of diefstal toe. De techniek staat aan uw kant en zorgt voor een maximale beveiliging.

Alarmbeveiliging
De S-MAX is uitgerust met het Thatcham Category 1-alarm, een geavanceerd systeem dat automatisch wordt geactiveerd als je de auto op slot klikt. Als wordt ingebroken, of als de auto wordt opgetild, of wanneer sensoren binnen de auto bewegingen ontdekken, zal er een luid alarmsignaal afgaan.

Download brochure

Prestaties & maten

Tankinhoud
70 liter
Acceleratie 0-100 km/u
9,9 sec
Verbruik snelweg
5.8 L/100km
CO2 uitstoot
149 gr/km
Topsnelheid
200 km/u
Verbruik stad
8.0 L/100km
Verbruik gecombineerd
6.5 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4796mm
 
2850mm
 
1658mm
 
1916mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website