Dinsdagavond 29 mei: Ladies Night

bij Ford-dealer Dekkerautogroep te Zwaag.

Dinsdagavond 29 mei a.s. zal bij DEKKERAUTOGROEP Zwaag, aan de Factorij 65 een Ladies Night georganiseerd worden. Op deze avond kunt u verschillende (technische) demonstraties volgen. Het doel van deze avond is, om de dames enig inzicht te geven in de techniek van een moderne Ford’s. Want waarom zouden vrouwen ook op dit vlak niet hun “mannetje” kunnen staan? Ook aan het uiterlijk van de dames wordt “gewerkt”; diverse beauty-demonstraties kunnen tijdens deze avond worden gevolgd!
Het programma zal bestaan uit verschillende delen, waarbij de deelnemers bij toerbeurt alle onderdelen zullen afwerken: Wielen wisselen, uitleg over de soorten slijtage van banden en het belang van de juiste bandenspanning, wat te doen bij schade onderweg? Een overzicht van alle autovloeistoffen, het aansluiten van de startkabels en wat kunnen we zelf meten?

U krijgt deze avond een demonstratie en voorlichting van “Puur Water” over fillers-en botox behandelingen, JoJaMa presenteert zoetwaterparels, welke op deze avond ook aangeschaft kunnen worden voor een actieprijs. Tatooplace 31 demonstreert en presenteert tatoeages. Het make-up merk Bolero met het speciale poeder zal een demonstratie geven en de make-up is natuurlijk deze avond ook aan te schaffen. Vivre La Vie uit Hoorn zal in de pauze een wervelende modeshow houden op de catwalk in de showroom van DEKKERAUTOGROEP, waarbij de aankomende zomermode aan u wordt geshowd. Tevens is de kleding ter plekke te koop en/of te bestellen! De Muziek wordt deze avond verzorgd door de saxofonist Melle Kuil!

Deinum’s catering verzorgd op deze avond overheerlijke hapjes. Albert Heijn Vos verzorgd de heerlijke prosecco, wijn, en/of frisdranken gedurende de avond.
ladies night
Meldt u (en eventueel uw introducee) snel aan! Klik hiervoor op de onderstaande knop om het aanmeldformulier te openen.

Aanmeldformulier

Let op; Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en u moet aangemeld zijn en oh ja, .…Ladies Only.

Voor meer info: www.dekkerautogroep.nl/nieuws of telefonisch : 088-1800300.
Adres: Factorij 65 te Zwaag
Aanvang: 18.30 uur
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten