Ford Bronco

Nu vanaf € 153.100

Ford Bronco

Het offroadicoon uit Amerika

Rijklaar v.a.
€ 153.100

Terugkeer van een legende

De Ford Bronco is terug en klaar om zijn legendarische status opnieuw te bevestigen. Dit icoon, ontworpen voor avontuur en vrijheid, belichaamt de essentie van off-road rijden met een modern tintje. De nieuwe Bronco combineert robuustheid met geavanceerde technologie. Met zijn indrukwekkende 4×4-capaciteiten, een reeks krachtige motoren, en een design dat zowel functioneel als karakteristiek is, nodigt de Bronco je uit om de gebaande paden te verlaten en je eigen avonturen te creëren.

Rijklaar v.a.
€ 153.100

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

Uitgerust met geavanceerde 4×4-aandrijfsystemen, inclusief de G.O.A.T. Modes™ (Goes Over Any type of Terrain), is de Bronco ontworpen om elk terrein te overwinnen. De beschikbare EcoBoost-motoren zorgen voor een optimale balans tussen kracht en efficiëntie, terwijl het Terrain Management System™ je in staat stelt om je rijervaring aan te passen aan verschillende omgevingen. Veiligheidstechnologieën zoals Ford Co-Pilot360™ bieden je de een optimale bescherming.

Interieur van de
Ford Bronco

Het interieur van de Bronco is zowel robuust als verfijnd, met waterbestendige oppervlakken en een veelzijdige indeling die zowel comfort als functionaliteit biedt. Het innovatieve SYNC 4-systeem met een groot touchscreen zorgt voor een soepele integratie met smartphones en toegang tot navigatie, entertainment en voertuiginformatie. Zelfs in de meest afgelegen gebieden. Het modulaire ontwerp en de gemakkelijk schoon te maken oppervlakken maken de Bronco tot de perfecte off-road reisgenoot.

Exterieur van de
Ford Bronco

De stoere uitstraling van de nieuwe Ford Bronco, met zijn opvallende grille en ronde koplampen, grijpt terug naar de klassieke Bronco, terwijl de moderne technologie en materialen zorgen voor duurzaamheid en prestaties. De verwijderbare dak- en deurpanelen bieden een unieke openluchtervaring. Bovendien zorgen de vele personalisatiemogelijkheden ervoor dat je de Bronco geheel naar eigen smaak kunt aanpassen en een persoonlijk tintje kunt geven.

Max. 261 mm

Bodemspeling

Max. 800 mm

Waterdieptetolerantie

Max. 261 mm

Bodemspeling

Max. 800 mm

Waterdieptetolerantie


Ervaar de Ford Bronco zelf bij Dekkerautogroep

De nieuwe Ford Bronco moet je ervaren om te geloven. Plan een proefrit en voel de kracht en veelzijdigheid van deze legendarische SUV. Of je nu een ervaren off-roader bent of gewoon op zoek bent naar een voertuig dat uitblinkt in zowel prestaties als stijl, de Bronco staat klaar om je verwachtingen te overtreffen. Neem contact op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.