Ford E-Tourneo Custom

Nu vanaf € 49.220

Ford E-Tourneo Custom

Veelzijdig? Absoluut.

Rijklaar v.a.
€ 49.220

Ontworpen voor het moderne leven

De nieuwe elektrische Ford E-Tourneo Custom belichaamt veelzijdigheid en innovatie. Met zijn ruime en aanpasbare interieur, biedt het plaats aan acht personen en garandeert het een ontspannen rijervaring met de nieuwste elektrische technologie. Geniet van premium functies standaard, zoals 5G-compatibiliteit met Ford Pro™ connectiviteitsservices en de optie voor een panoramadak. Of je nu op zoek bent naar efficiëntie voor werk of plezier voor het hele gezin, de E-Tourneo Custom is ontworpen om te imponeren en te presteren.

Rijklaar v.a.
€ 49.220

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De E-Tourneo Custom beschikt over een geavanceerde elektrische aandrijflijn, die een indrukwekkende actieradius én snelle oplaadmogelijkheden biedt. Zonder compromissen te doen op het gebied van prestaties. Deze MPV is niet alleen milieuvriendelijk maar ook krachtig, zodat je nooit hoeft in te leveren op het rijplezier. De nieuwste Ford Co-Pilot360-technologieën, inclusief Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Pre-Collision Assist, zijn ontworpen om zowel de veiligheid van  de bestuurder als zijn passagiers te waarborgen.

Interieur van de
Ford E-Tourneo Custom

Het interieur van de E-Tourneo Custom is ontworpen met aandacht voor detail, biedt ruimte aan maximaal acht inzittenden en kan gemakkelijk worden aangepast om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. De bedrijfswagen is uitgerust met moderne technologieën, waaronder een geavanceerd infotainmentsysteem en een volledig digitaal instrumentenpaneel, waardoor elke reis zowel ontspannen als verbonden is.

Exterieur van de
Ford E-Tourneo Custom

Het design van de E-Tourneo Custom is even innovatief als functioneel, met strakke lijnen en een moderne uitstraling die de aandacht trekt. De verfijnde esthetiek wordt gecombineerd met praktische kenmerken, zoals schuifdeuren aan beide zijden voor gemakkelijke toegang en een reeks dynamische kleuropties om je voertuig persoonlijk te maken. Het exterieur belichaamt de perfecte balans tussen vorm en functie, ontworpen om zowel stijlvol als praktisch te zijn in het dagelijkse gebruik.

370 km

elektrisch rijbereik

2 ton

max. trekvermogen

125 kW

DC-snelladen

370 km

elektrisch rijbereik

2 ton

max. trekvermogen

125 kW

DC-snelladen

Ervaar de Ford E-Tourneo Custom zelf bij Dekkerautogroep

Ontdek de toekomst van flexibel en duurzaam vervoer met de Ford E-Tourneo Custom. Plan een proefrit of vraag een vrijblijvende offerte aan om zelf de ongeëvenaarde combinatie van ruimte, comfort en elektrische prestaties te ervaren. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden.