Ford Explorer PHEV

Nu vanaf € € 88.895

Ford Explorer PHEV

Ontdek grenzeloze avonturen

Rijklaar v.a.
€ 88.895
Ford Options v.a.
€ 879

Ontdek ongekende mogelijkheden

De Ford Explorer PHEV staat voor kracht, efficiëntie en innovatie. Het is dé auto voor het moderne gezin. Als een plug-in hybride SUV combineert de Explorer PHEV indrukwekkende prestaties met de ruimte die je van een Explorer mag verwachten. En dat met de extra voordelen van een elektrische aandrijving. Perfect voor lange ritten, dagelijkse uitstapjes en alles daartussenin. De Explorer PHEV biedt een ideale blend van comfort, technologie en milieubewustzijn.

Rijklaar v.a.
€ 88.895
Ford Options v.a.
€ 879

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Ford Explorer PHEV is uitgerust met een geavanceerde aandrijflijn die een krachtige 3.0-liter V6 EcoBoost benzinemotor combineert met een elektrische motor, aangedreven door een lithium-ionbatterij. Hierdoor heb je de mogelijkheid om kortere afstanden volledig elektrisch en emissievrij af te leggen. Voor je veiligheid bevat de Explorer PHEV een reeks geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder Ford Co-Pilot360, een reeks aan rijhulpsystemen die je reis veiliger en comfortabeler maken. Connectiviteit wordt verzorgd door het SYNC 3-systeem, met een intuïtief touchscreen en stemherkenning, waardoor je altijd verbonden blijft.

Interieur van de
Ford Explorer PHEV

De Ford Explorer PHEV beschikt over een ongekend niveau van comfort en luxe. Het ruime interieur biedt plaats aan zeven inzittenden, heeft een premium afwerking en flexibele zitconfiguraties. Hoogtepunten zijn onder meer verwarmbare en ventileerbare voorstoelen, een panoramadak voor een ruimtelijk gevoel en geavanceerde geluidsisolatie die iedere rit tot een oase van rust maakt.

Exterieur van de
Ford Explorer PHEV

Het exterieur van de Ford Explorer PHEV maakt een onmiskenbare indruk, van de opvallende grille tot de gestroomlijnde lijnen die zijn avontuurlijke karakter benadrukken. Het krachtige design wordt gecomplementeerd door dynamische LED-koplampen en stijlvolle wielen, die zowel functioneel als esthetisch zijn ontworpen om de aandacht te trekken en de prestaties te verbeteren.

10.4L/100km

verbruik

457pk

vermogen

71g/km

uitstoot

10.4L/100km

verbruik

457pk

vermogen

71g/km

uitstoot

Ford Explorer PHEV voorraad

Ervaar de Ford Explorer PHEV zelf bij Dekkerautogroep

De Ford Explorer PHEV nodigt je uit om de perfecte balans tussen vermogen en duurzaamheid te ervaren. Met zijn geavanceerde technologieën, luxueuze interieur en krachtige hybride aandrijving is de Explorer PHEV klaar om elke uitdaging aan te gaan. Plan een proefrit en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden van deze uitzonderlijke SUV. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.