Ford Focus

Nu vanaf € 31.995

Ford Focus

Comfortabel & ruim

Rijklaar v.a.
€ 31.995
Private lease v.a.
€ 429
Ford Options v.a.
€ 259

Klaar om elke uitdaging aan te gaan

De Ford Focus is perfect voor bestuurders die van kracht én comfort houden. Deze auto is ideaal voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld, dagelijks naar zijn werk rijdt of gewoon gek is op technologie. Manoeuvreer moeiteloos door smalle stadsstraatjes of maak lange ritten op de snelweg, de Focus staat hoe dan ook zijn mannetje. Dankzij zijn geavanceerde technologieën en innovatieve veiligheidsfuncties, voelt elke rit veilig en vertrouwd. De Focus past zich aan aan jouw levensstijl en is klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Rijklaar v.a.
€ 31.995
Private lease v.a.
€ 429
Ford Options v.a.
€ 259

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Ford Focus tilt autorijden naar een hoger niveau met zijn EcoBoost hybride-motoren en intelligente rijassistentie technologieën. De integratie van mild-hybride technologie verhoogt de brandstofefficiëntie en vermindert emissies, wat leidt tot aanzienlijk verbeterde prestaties. De Focus is bovendien uitgerust met de nieuwste Ford Co-Pilot360™ technologieën, waaronder Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Evasive Steer Assist en Intersection Assist, die samenwerken om iedere rit veiliger én comfortabeler te maken.

Interieur van de
Ford Focus

Binnenin de Ford Focus tref je een bijzondere harmonie van comfort, stijl en technologie aan. Het interieur is ontworpen om een gevoel van ruimte, rust en luxe te creëren. Mede door het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het innovatieve SYNC 4 infotainmentsysteem zorgt voor een intuïtieve en verbonden rijervaring. Of je nu door de stad navigeert of lange afstanden aflegt, elke rit in de Focus voelt als een belevenis.

Exterieur van de
Ford Focus

Het exterieur van de Ford Focus spreekt boekdelen met zijn krachtige, gestroomlijnde vormen. De auto straalt dynamiek en verfijning uit, met kenmerkende LED-dagrijverlichting die niet alleen de weg verlicht maar ook een onmiskenbaar statement maakt. De Focus is beschikbaar in een breed scala aan levendige kleuren, van het elegante Frozen White, stijlvolle Moondust Silver tot opvallend Race Red. Je hebt de volledige vrijheid om deze Ford aan te passen aan jouw persoonlijke stijl.

116 gr/km

CO2 uitstoot

55 liter

Tankinhoud

1.500kg

Trekgewicht

116 gr/km

CO2 uitstoot

55 liter

Tankinhoud

1.500kg

Trekgewicht

Ford Focus voorraad

De Ford Focus zelf ervaren?

De Ford Focus zelf ervaren? Plan dan eenvoudig een proefrit bij ons in of vraag een vrijblijvend offerte aan. Zo weet je direct voor welk bedrag jij wegrijdt in dit technologische hoogstandje. Eerst meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.