Ford Mustang Mach-E

Nu vanaf € € 46.300

Ford Mustang Mach-E

Autorijden wordt opnieuw puur genieten.

Rijklaar v.a.
€ 46.300
Private lease v.a.
€ 589
Ford Options v.a. (p/mnd)
€ 479

Ontketen de toekomst van rijden

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is een icoon dat opnieuw is uitgevonden. Elektrisch, energiek en geïnspireerd door de indrukwekkende Mustang-erfenis, belichaamt deze SUV de toekomst van elektrisch rijden. En dat zonder in te boeten aan kracht of prestaties. Met zijn soepele acceleratie en een actieradius tot wel 600 km (WLTP), is de Mustang Mach-E gemaakt voor degenen die voorop willen lopen. Ontdek de vertrouwde spirit van de Mustang in combinatie met de voordelen van elektrisch rijden.

Rijklaar v.a.
€ 46.300
Private lease v.a.
€ 589
Ford Options v.a. (p/mnd)
€ 479

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Mustang Mach-E biedt een uitzonderlijke mix van kracht, efficiëntie en innovatie. Kies uit meerdere elektrische aandrijflijnen die zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, met opties voor zowel achterwielaandrijving als intelligente vierwielaandrijving. Door zijn indrukwekkende actieradius en snelle oplaadmogelijkheden ben je altijd klaar voor het volgende avontuur. Met de geïntegreerde Ford Co-Pilot360 2.0-technologie geniet je bovendien van optimale rijassistentie, van de Pre-Collision Assist met automatische noodremming tot de Intelligent Adaptive Cruise Control.

Interieur van de
Ford Mustang Mach-E

Stap in een toevluchtsoord van innovatie en comfort. Het ruime interieur van de Mustang Mach-E creëert met zijn doordachte details een omgeving die zowel uitnodigend als intuïtief is. Het middelpunt is een indrukwekkend 15,5-inch touchscreen met het nieuwe SYNC 4A systeem dat zorgt voor een naadloze integratie van je digitale leven in de auto. Met op maat gemaakte rijmodi en subtiele sfeerverlichting, past de Mach-E zich aan elke stemming en elke reis aan.

Exterieur van de
Ford Mustang Mach-E

Het exterieur van de Mustang Mach-E is een visionaire interpretatie van de klassieke Mustang-filosofie. Strakke lijnen, opvallende contouren en een kenmerkende lichtsignatuur brengen de legendarische Mustang-look naar het nu. De Mach-E is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontworpen met aerodynamica in gedachten, om de efficiëntie te maximaliseren en de actieradius te vergroten. Met zijn opvallende verschijning maakt de Mustang Mach-E een onuitwisbare indruk op iedere passant.

3.8 sec

Van 0-100 km/u in

600 km

Max. rijbereik tot

123 km

Snel opladen in ongeveer 10 minuten

3.8 sec

Van 0-100 km/u in

600 km

Max. rijbereik tot

123 km

Snel opladen in ongeveer 10 minuten

Ford Mustang Mach-E voorraad

Ervaar de Ford Mustang Mach-E zelf bij Dekkerautogroep

Benieuwd naar de revolutionaire combinatie van elektrisch rijden en de iconische Mustang-beleving? Reserveer dan nu een proefrit en ervaar het zelf. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte, is ons deskundig team altijd beschikbaar.

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.