Ford Transit Connect

Nu vanaf € 21.420

Ford Transit Connect

Met de nieuwste technologieën.

Rijklaar v.a.
€ 21.420

De slimme keuze voor jouw bedrijf

De Ford Transit Connect is speciaal ontwikkeld om aan de veelzijdige eisen van moderne bedrijven te voldoen. Als een dynamische en flexibele bedrijfswagen biedt hij de perfecte combinatie van functionaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologie. Of je nu goederen vervoert, diensten aan huis levert of je bedrijf op wielen nodig hebt, de Transit Connect is jouw partner op de weg. Met zijn geavanceerde motortechnologie, uitstekende brandstofefficiëntie en indrukwekkende laadcapaciteit staat deze bedrijfswagen klaar om jouw werklast te verlichten.

Rijklaar v.a.
€ 21.420

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Transit Connect is uitgerust met Ford’s nieuwste EcoBlue-dieselmotor of een 1.0 EcoBoost benzinemotor. Beiden zijn niet alleen krachtig maar ook efficiënt , met een minimale impact op het milieu. De intelligente technologieën, waaronder Auto-Start-Stop en een actieve roetfilter, dragen bij aan een lagere CO2-uitstoot en verminderd brandstofverbruik. Op het gebied van veiligheid biedt de Transit Connect geavanceerde functies zoals het Pre-Collision Assist met voetgangersdetectie en een breed scala aan bestuurdersassistentiesystemen om jou en je lading veilig te houden.

Interieur van de
Ford Transit Connect

Het interieur van de Transit Connect is zowel functioneel als comfortabel. Het slimme ontwerp maximaliseert de ruimte en biedt praktische opbergoplossingen, terwijl de ergonomische bestuurdersstoel en het moderne dashboard zorgen voor een aangename rijervaring. Het geavanceerde SYNC 3-infotainmentsysteem biedt eenvoudige toegang tot muziek, navigatie en communicatiefuncties, waardoor je altijd verbonden blijft.

Exterieur van de
Ford Transit Connect

Het exterieur van de Transit Connect combineert stijl met functionaliteit, wat zorgt voor een sterke en professionele uitstraling. Aan ieder detail is zichtbaar aandacht besteed, van de kenmerkende Ford-grille tot de gestroomlijnde vormgeving. De diverse deur- en dakopties zorgen ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je lading, terwijl de compacte afmetingen de Transit Connect ideaal maken voor stadsverkeer.

4.425 mm

totale lengte

1.859 mm

totale hoogte

2,90 m3

laadvolume

4.425 mm

totale lengte

1.859 mm

totale hoogte

2,90 m3

laadvolume

Ford Transit Connect voorraad

Ervaar de Ford Transit Connect zelf bij Dekkerautogroep

Ervaar hoe de Ford Transit Connect het verschil kan maken voor jouw bedrijf. Deze bedrijfswagen is ontworpen om je werk efficiënter en productiever te maken, met zijn indrukwekkende capaciteiten en geavanceerde technologieën. Plan een proefrit of vraag een vrijblijvende offerte aan om zelf te zien hoe de Transit Connect jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen. Ons deskundige team helpt je graag bij het kiezen van de juiste configuratie voor jouw specifieke zakelijke behoeften.