Ford Transit Courier

Nu vanaf € 17.850

Ford Transit Courier

Gedurfder dan ooit

Rijklaar v.a.
€ 17.850
Private lease v.a.
€ 429

Compact, veelzijdig en krachtig

De nieuwe Ford Transit Courier is de meest compacte oplossing in het Ford bedrijfswagen assortiment. Maar vergis je niet, hij presteert groots in de stad en tot ver daarbuiten. Ontworpen voor bedrijven die efficiëntie en wendbaarheid nodig hebben zonder in te boeten aan laadvermogen, combineert de Transit Courier een slim gebruik van ruimte met de betrouwbaarheid en prestaties die je van Ford verwacht. Met zijn geavanceerde motorentechnologie en innovatieve veiligheidsfeatures stelt de Transit Courier je in staat om je werk efficiënter dan ooit te doen.

Rijklaar v.a.
€ 17.850
Private lease v.a.
€ 429

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

Aangedreven door Ford’s nieuwste EcoBoost-benzine- of Duratorq-dieselmotoren, levert de Transit Courier indrukwekkende prestaties en brandstofefficiëntie. Het Auto-Start-Stop-systeem helpt brandstof te besparen, terwijl de optionele Speed Limiter en het Ford Eco Mode-systeem bijdragen aan een nog efficiënter rijgedrag. Qua veiligheid biedt de Transit Courier geavanceerde functies zoals het Electronic Stability Control en een bandenspanningscontrolesysteem, waardoor je altijd met vertrouwen op weg kunt. De bedrijfswagen heeft het hoogste veiligheidsniveau van ‘Platinum’ gekregen van Euro NCAP en biedt verschillende ADAS-pakketten.

Interieur van de
Ford Transit Courier

Het interieur van de Transit Courier is van alle gemakken voorzien. Hij biedt niet alleen een comfortabele werkplek door zijn ergonomische bedieningselementen, maar is ook uitgerust met diverse slimme opbergoplossingen. De Transit Courier is ontworpen voor een maximale laadcapaciteit en kan nu twee europallets op de vloer van de laadruimte kwijt. Hij is daarnaast uitgerust met een 8-inch SYNC 4-touchscreen en biedt ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. 

Exterieur van de
Ford Transit Courier

Het exterieur van de Transit Courier straalt professionaliteit en efficiëntie uit. Met zijn compacte afmetingen is deze bedrijfswagen ideaal voor stadsverkeer en krappe parkeerplaatsen. De functionele laadruimte is gemakkelijk toegankelijk via de brede achterdeuren en optionele schuifdeur aan de zijkant, waardoor laden en lossen een fluitje van een cent is.

2.91 m3

max. Laadruimte

845 kg

max. laadvermogen

1.8 m

max. laadlengte

2.91 m3

max. Laadruimte

845 kg

max. laadvermogen

1.8 m

max. laadlengte

Ervaar de Ford Transit Courier zelf bij Dekkerautogroep

De Ford Transit Courier is de slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een compacte, maar capabele bedrijfswagen. Of je nu leveringen doet in de stad of materiaal vervoert naar een werkplek, de Transit Courier staat klaar om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Plan een proefrit of vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken hoe de Transit Courier jouw bedrijf kan ondersteunen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte configuratie voor jouw zakelijke behoeften.