De Ford Transit

Krachtig. Capabel. Authentiek.

De Ford Transit

Krachtig. Capabel. Authentiek.

Prijs nog niet bekend

(Her)definieert de standaard voor grote bedrijfswagens

De vernieuwde Ford Transit brengt efficiëntie, connectiviteit en gebruiksgemak samen in één bedrijfswagen. Deze nieuwste incarnatie van deze iconische Ford is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van het moderne bedrijfsleven. Van goederenvervoer tot gespecialiseerde dienstverlening. Met zijn geavanceerde aandrijvingsopties, inclusief de krachtige en efficiënte EcoBlue-dieselmotoren, biedt de vernieuwde Transit uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, terwijl hij de operationele kosten verlaagt.

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Transit is uniek in zijn klasse met zijn toonaangevende aandrijftechnologie. De geavanceerde EcoBlue-dieselmotoren zijn geoptimaliseerd voor een lage CO2-uitstoot en een hogere brandstofefficiëntie, zonder in te leveren op kracht of betrouwbaarheid. De vernieuwde Transit is bovendien uitgerust met de nieuwste veiligheids- en assistentiefuncties, waaronder Pre-Collision Assist met voetgangersdetectie en Side Wind Stabilisation, om bestuurders te helpen hun weg veilig te vinden in elke situatie.

Interieur van de
Ford Transit

Het interieur van de vernieuwde Transit is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en comfort. Hij biedt een ergonomische werkplek op basis van een geavanceerd ontwerp, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Het nieuwe SYNC 4-infotainmentsysteem biedt intuïtieve toegang tot navigatie, communicatie en entertainment, met stemherkenning en touchscreen-bediening.

Exterieur van de
Ford Transit

Het robuuste en toch stijlvolle exterieur van de Transit is ontworpen om een statement te maken. De vernieuwde voorkant, met zijn opvallende grille en dynamische lijnen, onderstreept de kracht en efficiëntie van deze bedrijfswagen. Met een reeks carrosserievarianten en aanpassingsopties kan de Transit worden geconfigureerd om aan elke zakelijke behoefte te voldoen, terwijl hij tegelijkertijd zijn duurzame en professionele uitstraling behoudt.

105/130/165pk

vermogen

310/390 Nm

max. koppel

105/130/165pk

vermogen

310/390 Nm

max. koppel

Ervaar de Ford Transit zelf bij Dekkerautogroep

De vernieuwde Ford Transit is meer dan een bedrijfswagen; hij is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen groeien. Of je nu zware ladingen vervoert of gespecialiseerde apparatuur nodig hebt, de Transit is klaar om de uitdaging aan te gaan. Plan een proefrit of vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken hoe de Transit jouw bedrijfsvoering kan transformeren. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de beste configuratie voor jouw behoeften en om al je vragen te beantwoorden.