Blijf welkom bij Dekkerautogroep. 15 Dec, 2020

Blijf welkom bij Dekkerautogroep.
Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Wij stellen de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers uiteraard voorop! U blijft van harte welkom bij onze werkplaatsen voor onderhoud, schadeherstel, onderdelen en reparaties. Wel houden wij gepaste afstand en nemen extra voorzorgsmaatregelen. Voor informatie over de aankoop van een auto kunt u contact opnemen met ons via 088-1800360.

Veel gestelde vragen naar aanleiding van de coronamaatregelen van maandag 14 december 2020:

Zijn de vestigingen nog open?

Alle vestigingen zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak of schadeherstel. De showrooms zijn online open. U kunt online onze voorraad bekijken.

Ik heb een werkplaats afspraak ingepland staan, wat nu?

Al onze werkplaatsen zijn open. U kunt uw auto brengen voor reparatie, schadeherstel of onderhoud. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht: het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1.5 meter afstand en desinfecteren uw auto bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Ik heb een probleem met mijn auto, wat nu?

De werkplaatsen zijn op de reguliere tijden geopend en wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op de weg te kunnen laten rijden. Wij adviseren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren welke vestiging direct beschikbaarheid heeft via 088-1800300.

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?

Wij komen graag de auto bij u ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Heeft u de afspraak al bij ons gepland staan? Neem dan telefonisch contact op, wij zullen de auto dan bij u ophalen en weer terugbrengen.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?

De wachtruimte is beperkt open. We hebben tevens vervangende auto’s klaarstaan. Daarnaast hebben wij gratis fietsen te leen waar u mee op pad kunt. Mocht u verzekerd willen zijn van deze gratis leenfiets, dan adviseren wij u om deze te reserveren bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Wanneer u de afspraak al ingepland heeft staan, adviseren wij u om contact met ons op te nemen, telefonisch: 088-1800300, of het contactformulier in te vullen:

Zijn de showrooms open?

De fysieke showrooms zijn tot nader order gesloten, wel zijn de online showrooms 24/7 voor u geopend. Daarnaast staan onze gespecialiseerde medewerkers zowel telefonisch als online voor u klaar van 8.00 – 22.00 uur.
Voor zakelijke verkoopafspraken zijn onze showrooms geopend.

Ik wil graag een proefrit maken, kan dat?

Het is bij ons mogelijk om een proefrit te maken. Laat uw contactgegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen op: 088-1800360.
Dan maken wij een afspraak op locatie met u.

Ik heb een afspraak in de showroom ingepland staan, maar de showroom is dicht, wat nu?

Onze verkopers zullen contact met u opnemen om de desbetreffende afspraak met u door te nemen en zullen de mogelijkheden van de afspraak met u bespreken. Zo is het mogelijk om de afspraak telefonisch te laten plaats vinden of via teamviewer, Zoom, Skype, etc.

Ik heb een afspraak gepland staan om mijn nieuwe auto op te halen, wat nu?

Het is op dit moment nog niet duidelijk of het mogelijk is om uw nieuwe auto bij ons op te halen. Het is wel mogelijk dat wij de auto bij u op locatie komen leveren. Onze verkopers zullen contact met u opnemen hierover.

Ik heb een nieuwe auto besteld, wat nu?

De verkoper waar u de auto bij heeft gekocht zal spoedig contact met u opnemen. Hierbij wordt de verwachte levertijd besproken en gekeken naar oplossingen bij eventuele problemen.

Ik heb nog een andere vraag.

Graag adviseren wij u om dan het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op: 088-1800300 voor overige vragen.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact