Zomercheck voor € 29.- 08 Jul, 2021

Wekunnen er weer op uit deze zomer! Heb je ook zo’n zin om met jouw Ford op pad te gaan? Laat dan eerst je banden, verlichting en airco checken. En wat dacht je van handige accessoires of de FordPass app vol slimme services voor onderweg?
Zomercheck voor € 29.-

Laat jouw Ford controleren door onze onderhoudsspecialisten. Voor slechts € 29,- lopen wij de auto na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Ook geven wij je graag veiligheidstips en advies over de verplichte veiligheidsuitrusting in Europese vakantielanden. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

Houd je hoofd koel. Tijdens een Airco Service controleren en reinigen we alle onderdelen van je aircosysteem. Zo blijft je auto fris en voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties.

Natuurlijk check jij je bandenspanning en verlichting voor vertrek. Maar denk ook eens aan Ford Assistance, onze pechhulpservice in heel Europa. Wij helpen je graag met tips voor een zorgeloze vakantie.
Bagagematten zijn ontworpen om de interieurbekleding goed te beschermen. Ze zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

Veel bagage mee?
Neem je veel spullen of fietsen mee? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Daarmee komt alles makkelijk en veilig samen met jou op je bestemming!

FordPass: de ideale vakantie app

Met FordPass heb je alle services om het rijden makkelijker en leuker te maken bij de hand.

  • Sneller op je bestemming met realtime Live Traffic-updates
  • Ontdek dingen om te doen en deel de bestemming met je auto
  • Vind de beste parkeerplekken voor de beste prijs
  • Vind tankstations in de buurt

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact