‘Dekkerautogroep levert degelijke, ruime Ford bedrijfswagens’ 25 Nov, 2020

“De eerste Ford die we vier jaar geleden kochten als OM Bouwgroep beviel zo goed dat we nu met veertien Fords rondrijden”, zegt mede-directielid Marcel Schaap tevreden. Samen met zijn compagnon Onno Horsman nam hij onlangs de sleutels in ontvangst van vier nieuwe Ford Transit bedrijfswagens.
‘Dekkerautogroep levert degelijke, ruime Ford bedrijfswagens’

En dat leverde weer bij accountmanager bedrijfsauto’s Nico Sprokholt van Dekkerautogroep Zaandam een blij gezicht op. “We doen al jaren fijn zaken met Marcel en Onno en zijn blij met deze nieuwe order en het klantcontact”, aldus Nico. “Deze keer ging het om twee verlengde Ford Transit Connect modellen en twee verlengde Ford Transit Custom types.”

Nieuw reeks Transit

De keuze voor Ford is voor veel ondernemers een logische. Sinds 1965 hebben talloze bedrijven hun voorkeur gegeven aan de Ford Transit als de bedrijfswagen van hun keuze. Nu biedt een geheel nieuwe reeks Transit-modellen een toonaangevende laadcapaciteit, efficiënt brandstofverbruik, geavanceerde technologieën, eigentijds design en zeer lage operationele kosten.  

Inmiddels heeft de OM Bouwgroep, te vinden aan de Sluispolderweg 11 a 28 in Zaandam, veertien Ford bedrijfswagens rondrijden voor de 28 timmerlieden die ze in dienst hebben. Plus één ‘vreemde eend’ in de autobijt. “Maar dat is een ander verhaal”, lacht Marcel.

Gezonde groei

”De uitbreiding van onze bedrijfswagenvloot komt door een gezonde groei van onze orderportefeuille. De keuze voor Ford hebben we bij de start van OM Bouwgroep vier jaar geleden gemaakt. Een beslissing waar we tevreden over zijn. Los van de uniforme uitstraling van onze vloot zijn het auto’s waar je weinig zorgen over hoeft te maken. Zowel qua onderhoud als storingen. Het zijn degelijke, ruime bedrijfswagens.”

Prima relatie

Volop tevredenheid is er ook over de service van Dekkerautogroep. “We hebben al jarenlang een prima zakelijke relatie met deze Ford-dealer”, zegt Marcel Schaap. Dus de keuze om weer te kiezen voor Ford voor uitbreiding van de bedrijfswagenvloot was dus makkelijk.

Op de foto de levering van de nieuwe Ford bedrijfswagens. De OM Bouwgroep rijdt nu met veertien Fords rond.

 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact