Wij zijn trots! 25 Nov, 2020

Woensdag 24 november ontvingen wij uit handen van de aftersales directeur Ford Nederland Corine Riem Vis en Aftersales Ford Fleet Accountmanager Robert Baart, de Chairmans Award! Vanwege Covid-19 is de award uitgereikt aan een klein team van Dekkerautogroep en hebben wij op gepaste afstand, het officiële moment buiten gehouden.
Wij zijn trots!

De Chairman ’s Award wordt elk jaar uitgereikt aan de best presterende Ford Dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties.  Corine vermelde bij de uitreiking: “Je hebt als team geen invloed op het merk en product Ford, maar wel op de manier van je dienstverlening en omgang met je klanten. Je moet dit als team volledig uitdragen, alleen dán kan je tot deze mooie scores komen.”

“Dit is absoluut een prachtige prestatie en een mooie bekroning voor het harde werken van alle medewerkers van DekkerAutogroep. Zij zijn degenen die de kwaliteit van onze prestaties in de showroom, het magazijn en de werkplaats bepalen”, aldus dhr. Dekker, algemeen directeur Dekkerautogroep. “Wij willen via deze weg ook onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons als dealer. “We zijn onze klanten dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om de beoordeling in te vullen en ons met deze hoge scores hebben beloond.”

Wij gaan ons best weer doen om komend jaar dit succes wederom te kunnen vieren.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact