Ivar Ruig: ‘Werken bij Dekkerautogroep was een verstandige keuze’ 10 Mar, 2022

Monteur Ivar Ruig heeft er geen moment spijt van dat hij heeft gekozen voor het vak van automonteur. En al helemaal niet van zijn keuze voor Dekkerautogroep. Hij volgt één dag in de week de BBL-opleiding voor de theorie en werkt de overige vier dagen aan zijn praktijkervaring.
Ivar Ruig: ‘Werken bij Dekkerautogroep was een verstandige keuze’

‘Ik vond sleutelen aan mijn brommer altijd al leuk. Het geeft me een goed gevoel om iets te repareren wat het niet meer doet. En dat maakte dat ik uiteindelijk voor een beroep in de techniek koos’, aldus Ivar.
Op de vraag wat zo leuk is om te werken bij Dekkerautogroep vertelt hij enthousiast: ‘Ik werk samen met leuke collega’s, maar ik kan ook individueel een probleem oplossen en dat is ook uitdagend. Omdat het een groot bedrijf is, is er veel variatie in reparaties. Ik kan hier zowel aan bedrijfswagens als aan personenwagens werken.’

Nieuwste ontwikkelingen

‘Dekkerautogroep is een heel modern bedrijf. Wij mogen vaak als eerste in Nederland voor Ford de nieuwste ontwikkelingen uitproberen, zoals onze expresservice. We werken hierbij met z’n tweeën aan een auto om zo tijd voor de klant te besparen. Ook werken we als eerste Forddealer met tablets. We hebben daarvoor een speciale opleiding gehad’. Ivar en zijn collega’s kunnen werken met moderne apparatuur en een ruime keuze aan modern gereedschap.

Geen nummer

Op mijn vraag waarom hij de toekomstige autotechnicus zou aanraden te gaan werken bij Dekkerautogroep antwoordt hij: ‘Behalve dat wij voorloper zijn bij Ford Nederland heb je hier goede doorgroeimogelijkheden, je hebt kansen om je kwaliteiten te verbeteren en je kennis te vergroten. Je bent hier geen nummer. Ze houden rekening met jou als persoon. De lijnen met je leidinggevende zijn kort en je krijgt erkenning en waardering voor je werk.’

Zijn er dan helemaal geen nadelen, vraag ik Ivar? ‘Tsja, wat zijn nadelen? De werkdruk is hoog, maar het geeft aan de andere kant ook weer veel voldoening als je je klussen voor die dag weer geklaard hebt. Ik ga echt elke dag met veel plezier naar mijn werk’, besluit hij.

Heb jij ookinterese om bij ons te komen werken?
Bekijk hier de vacature: https://www.dekkerautogroep.nl/vacatures

(Foto: Evert Ruis)

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact