Nieuws

Ken Block's GYMKHANA NINE
Ken Block bekend als stuntrijder en rallycrosser is metname bekend geworden door zijn bijzondere Gymkhana films.
de luxe van tijd
Door Salvatore Campolo, Vignale Manager Ford of Europe, is Eric geselecteerd op basis van zijn inspanningen om de klant het Vignale gevoel; "de luxe van tijd” te bezorgen.
Robuuste Ford-sleutel voor het zware werk
• Ford komt met een nieuwe, duurzame contactsleutel waarop zelfs de meest veeleisende bestuurder kan vertrouwen, in tegenstelling tot veel van de andere apparaten die we dagelijks gebruiken. • De sleutel werkt zelfs nog na onderdompeling in water, vallen op beton en blootstelling aan extreme temperaturen. • Wanneer de sleutel in het contact zit wordt de batterij opgeladen, zodat deze nooit leeg raakt. • Deze ultrabestendige sleutel wordt standaard geleverd bij de nieuwe Transit- en Transit Custom-bestelauto's, en wordt dag in dag uit intensief gebruikt door aannemers, loodgieters en koeriers.
grootste aflevering in de geschiedenis van Dekkerautogroep!
Op 25 augustus was het een bijzondere dag voor Ford-dealer Dekkerautogroep. Niet eerder leverde het bedrijf op één dag 80 nieuwe auto’s af. Drie taxiondernemingen uit Noord-Holland - Taxi Kaijer, Taxi Tromp en Taxicentrale West Friesland - kregen de sleutels overhandigd van 80 Fords Transit Custom die plaats bieden aan negen inzittenden. De Transits zullen regionaal in West-Friesland worden ingezet voor doelgroepenvervoer, zoals het brengen en halen van leerlingen van en naar hun school.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact