Nieuws

Slimme verkeerslichten van Ford op groen voor hulpdiensten
• Ford test slimme verkeerslichttechnologie die weg kan vrijmaken voor ambulances, brandweerwagens en politieauto’s • Systeem kan ook timinginformatie voor rood of en groen licht naar andere voertuigen sturen om verkeersstroom voor iedereen te verbeteren • Proef maakt deel uit van groot project om voordelen te onderzoeken van het combineren van geautomatiseerde en verbonden voertuigen met netwerkinfrastructuur
In de periode van nu tot en met 2024 gaat Ford drie nieuwe elektrische auto's en vier nieuwe bedrijfsauto's introduceren.
• Ford introduceert drie nieuwe, elektrische personenauto’s en vier elektrische bedrijfswagens tegen 2024 • Doel is om tegen 2026 in Europa meer dan 600.000 elektrische voertuigen per jaar te verkopen • Europees EV-offensief ondersteunt de versnelling van het Ford+-plan en wereldwijde doel om jaarlijks meer dan twee miljoen EV’s te produceren en 10 procent gecorrigeerde EBIT-marge te realiseren tegen 2026 • Verwachte productie van elektrische voertuigen in Keulen bijgesteld naar 1,2 miljoen over zes jaar, met een totale productinvestering van twee miljard dollar • Ford tekent niet-bindend memorandum van overeenstemming met SK On Co., Ltd. en Koç Holding voor de realisatie van één van Europa’s grootste productielocaties voor batterijen voor elektrische bedrijfswagens in Turkije • Capaciteitsuitbreiding voor elektrische en commerciële voertuigen onder voorbehoud van goedkeuring door regelgevende instanties en overleg, waarbij Ford Otosan JV eigenaar wordt van Roemeense productieactiviteiten van Ford • Initiatieven helpen Ford om tegen 2035 alleen nog emissievrije modellen te verkopen en CO2-neutraliteit te bereiken voor de gehele Europese voetafdruk van Fords faciliteiten, logistiek en leveranciers
Bijna 100-jarige Forddealer inmiddels hypermodern bedrijf
In de bijna 100-jarige geschiedenis van Dekkerautogroep is er ongelooflijk veel veranderd in de autobranche. Waar voorheen vooral de nadruk lag op de mechanische kant van de auto, is elektronica inmiddels de hoofdmoot geworden in de autowereld.
Ivar Ruig: ‘Werken bij Dekkerautogroep was een verstandige keuze’
Monteur Ivar Ruig heeft er geen moment spijt van dat hij heeft gekozen voor het vak van automonteur. En al helemaal niet van zijn keuze voor Dekkerautogroep. Hij volgt één dag in de week de BBL-opleiding voor de theorie en werkt de overige vier dagen aan zijn praktijkervaring.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact