Prijs Informatie

 

        

Het onderhoud aan jouw Ford wordt uitgevoerd conform fabrieksvoorschriften. De prijs is afhankelijk van het model, de uitvoering, motorvariant, het aantal kilometers dat de auto gereden heeft en de leeftijd. Bij een bepaalde leeftijd of kilometerinterval worden bijvoorbeeld de bougies, het lucht- en brandstoffilter vervangen. Wij hanteren betaalbare vaste menuprijzen voor de meest voorkomende reparaties. Ook maken wij duidelijke afspraken en ontvang je voorafgaand aan jouw werkplaatsbezoek een prijsopgave. Je krijgt bij Dekkerautogroep de beste service voor de beste prijs!

 
Bij Ford krijgt je altijd het beste onderhoud voor de beste prijs. Ford onderhoud en reparaties zijn niet duur in vergelijking met de inhoud en kwaliteit van onze diensten. Als appel met appels worden vergeleken, dan is Ford Onderhoud altijd zeer concurrerend en hebben zij de beste prijs in de markt voor onderhoud en reparaties. Indien er na een correcte vergelijking toch een (negatief) prijsverschil ontstaat dan wordt  het prijs verschil vergoed. Dit geldt alleen bij Ford Onderhoud en Reparaties voor de gevoerde modellen van Ford Nederland. Uitsluitingen zijn de APK keuring, schade reparaties en banden. Alleen concurrerende offertes van de aangesloten Bovag garagebedrijven binnen een straal van 20 km van de Dekkerautogroep vestigingen komen in aanmerking. De aanbieding is beschikbaar voor de particuliere klant en kan niet worden gebruikt voor zakelijke doeleinden.

Ford Economy Service

Ford Economie Service is een alternatief voor universeel onderhoud en een algemene controle voor alle modellen en uitvoeringen. Deze service is speciaal ontwikkeld voor Fords van 5 jaar en ouder. Ieder jaar wordt jouw Ford op dezelfde 20 veiligheidscontrolepunten nagekeken. De Ford Economy Service bedraagt 
€ 229,00 voor personenauto’s en bedrijfswagens(ex BTW) . Bij de service is het verversen van de motorolie en het vervangen van het olie- en luchtfilter inbegrepen.

Wat doet de monteur nou eigelijk precies tijdens een APK of onderhoudsbeurt aan de auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen? En wat raadt hij de klant aan om te vervangen of te repareren? jij kan dat vanaf nu duidelijk zien en horen via de Ford Video Check. Door middel van een persoonlijke online video geeft een Ford-monteur op een eenvoudige manier uitleg over de status van jouw voertuig.Met Ford Economy Service geven wij u vertrouwen, gemak en prijs transparantie.APK Keuring

Een APK Keuring bedraagt € 39,00 All-in (inclusief afmeldkosten).
In combinatie met de Ford Onderhoud is de APK keuring gratis en je betaalt alleen de

afmeldkosten van € 10,00

Het Klanten Contact Centrum helpt  je graag om je te informeren over onderhoud en reparaties op basis van de historie van jouw auto. Zij houden rekening met je wensen en geven je advies. Je ontvangt direct een prijsopgave.  
Het Klanten Contact Centrum is iedere werkdag bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. 
Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13 tot 17.00 uur.   
 088-1800 300        

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact