Welkom bij Dekkerautolease

Altijd bij jou in de buurt

Voor bestuurders

Zit je achter het stuur van een Dekkerautolease auto? Op deze pagina kun je terecht voor een aantal van onze diensten, zoals het digitaal melden van een schade of doorgeven van een adreswijziging.

Voor welk model kies jij?

Ford Puma

Private lease vanaf € 419

Ford Focus

Private lease vanaf € 429

Ford Kuga

Private lease vanaf € 529

Ford Mustang Mach-E

Private lease vanaf € 589

Onze missie is om u zorgeloos op weg te helpen

Welkom bij Dekkerautolease, uw specialist op het gebied van zakelijk leasen in Noord-Holland. Bent u op zoek naar een leaseauto of wagenpark voor uw bedrijf? U bent van harte welkom in één van onze vestigingen maar wij komen ook graag bij u langs voor persoonlijk advies en brengen een offerte op maat uit.

Bij Dekkerautolease hebben wij al ruim 100 jaar kennis en passie voor auto’s. U vindt ons op maar liefst zeven locaties in heel Noord-Holland en zijn daardoor altijd bij u in de buurt. U kunt rekenen op kwaliteit en persoonlijk contact, wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren en gaan meteen voor u aan de slag zodat u zo snel mogelijk de weg op kunt.

Wij bieden een unieke ‘’Alles onder één dak’’ service. Van onderhoud tot winterbanden tot verzekering, u hoeft nooit meer naar verschillende locaties om geholpen te worden. Het scheelt u een hoop tijd, kosten en zorgen.

U bent bij Dekkerautolease aan het juiste adres voor alle automerken en modellen. Ons aanbod is breed en bedoeld om aan alle eisen en wensen te voldoen. 

Ontdek onze voorraad