Onderhoud en reparatie

Het onderhoud aan jouw leaseauto dient volgens fabrieksschema uitgevoerd te worden. Hiervoor kun je terecht bij een vestiging van Dekkerautogroep of bij een officiële merkdealer van het merk auto.

Voor het maken van een onderhoudsafspraak adviseren wij je tijdig contact op te nemen met de desbetreffende dealer. Indien een reparatie betrekking heeft op schade, vermissing of onzorgvuldig gebruik dien jij of jouw werkgever dit eerst te melden bij Dekkerautolease.

Afspraak maken bij Dekkerautogroep
Dekkerautogroep heeft meerdere locaties in Noord-Holland waar onderhoud of reparatie aan jouw leaseauto plaats kan vinden. Online kun je direct een afspraak maken.

Vragen over onderhoud of reparatie
Neem bij vragen over onderhoud of reparatie contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dekkerautolease.nl of door te bellen naar 088 088 05 50 (op werkdagen).

Declaratie kosten onderhoud en reparatie

Kosten die je hebt gemaakt voor reparatie en onderhoud kun je declareren via het declaratieformulier. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld, wordt de declaratie direct in behandeling genomen. Indien het formulier niet compleet is of de originele factuur ontbreekt, wordt de declaratie niet in behandeling genomen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Schade melden

Schade aan jouw leaseauto, waarbij wel of geen tegenpartij bij betrokken is, kun je aan Dekkerautolease doorgeven.

 

Brandstofpas

Heb je bij jouw leaseauto een brandstofpas? Of zou je er graag een willen? Bekijk hier de diverse mogelijkheden.

 

Banden

Informatie over banden, zowel vervangen als wisselen, vindt je op deze pagina. Voor overige vragen over banden kun je contact met ons opnemen.

 

Inleveren leaseauto

Tijdens de inspectie van de auto worden alle aanwezige documenten, boekjes of andere zaken vastgelegd op het daarvoor bestemde innameformulier.

 

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak