Inleveren leaseauto

Op deze pagina vindt je de informatie voor het inleveren van de auto. Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen. Bel 088 088 05 50 op werkdagen of stuur een e-mail naar info@dekkerautolease.nl.

Waar inleveren
Je kunt de leaseauto inleveren bij één van de Dekkerautogroep bedrijven. Maak vooraf een afspraak, zodat je op de locatie geholpen kan worden.

Hoe inleveren

Om de auto zorgvuldig in te kunnen nemen, zijn de volgende zaken van belang:

  • de auto moet schoon zijn (binnen en buiten);
  • de auto moet compleet worden ingeleverd, dat is: aanwezigheid van alle bescheiden zoals deel 1a en 1b van het kentekenbewijs of kentekencard, de reservesleutels, de serviceboekjes, de code en/of moedersleutel, de codekaart van de auto en audio alsmede de eventueel verstrekte brandstofpas;
  • innameprotocol. Dit protocol geeft verduidelijking over de beoordeling van eventuele (geconstateerde) schade. Indien er recent schade aan de leaseauto is ontstaan en deze nog niet gemeld is, verzoeken wij je de schade alsnog en tijdig voor het inleveren te melden. Hierdoor stel je ons in staat de schade nog af te kunnen wikkelen met de verzekeraar. Ben je zelf verzekerd voor de schade, zorg je er dan voor dat deze voor inlevering is aangemeld en afgehandeld. Indien de auto toch met schade wordt ingeleverd, kunnen de herstelkosten worden doorbelast aan de contractant.

Inspectie van de auto

Tijdens de inspectie van de auto worden alle aanwezige documenten, boekjes of andere zaken vastgelegd op het daarvoor bestemde innameformulier. Samen met jou zal de auto worden geïnspecteerd op eventuele schade en ontbrekende zaken. Na inspectie zal je worden gevraagd het innameformulier te ondertekenen wat inhoudt dat je niet meer verantwoordelijk wordt gehouden voor eventuele ontstane schade na inname.

Waar kunnen we je mee helpen?

Schade melden

Schade aan jouw leaseauto, waarbij wel of geen tegenpartij bij betrokken is, kun je aan Dekkerautolease doorgeven.

 

Brandstofpas

Heb je bij jouw leaseauto een brandstofpas? Of zou je er graag een willen? Bekijk hier de diverse mogelijkheden.

 

Onderhoud

Het onderhoud aan jouw leaseauto dient volgens fabrieksschema uitgevoerd te worden. Hiervoor kun je terecht bij een vestiging van Dekkerautogroep.

 

Banden

Informatie over banden, zowel vervangen als wisselen, vindt je op deze pagina. Voor overige vragen over banden kun je contact met ons opnemen.

 

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak