Lease vormen

Leasen is een vorm van huur en is zeer aantrekkelijk voor zelfstandige ondernemers. In tegenstelling tot een autoverhuurbedrijf, garanderen wij je een specifieke en eigen auto voor een bepaalde tijd en vergoeding. Deze auto mag je zelf uitzoeken en/of samenstellen. Dankzij een leaseconstructie rijdt je altijd in de nieuwste auto’s tegen de beste prijzen en hoef je je ook geen zorgen te maken over extra kosten zoals afschrijving en onderhoud.

Bij Dekkerautolease bieden wij drie lease vormen aan. Dit zijn de meest voorkomende en gevraagde lease vormen. Wij denken met je mee en vertalen jouw specifieke situatie, voorkeuren en toekomstperspectieven naar de juiste leasevormen.

Wij zijn 100% flexibel en denken met je mee aan de beste oplossing voor jouw bedrijf. Mocht een van onderstaande leasevorm niet helemaal bij je passen neem dan contact op met een van onze adviseurs en dan zullen wij alsnog een offerte voor je op maat maken.

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak

Welke lease vorm past het beste bij jou?

Operationele lease

Operationele lease is eigenlijk de meest traditionele vorm van lease. Er is sprake van een 100% financiering en het economische risico van de auto ligt bij Dekkerautolease.

 

Shortlease

Onverwacht drukke werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat je op korte termijn extra vervoer nodig hebt. In dergelijke gevallen is shortlease een aantrekkelijke optie.

 

Sale en Leaseback

Dekkerautolease biedt je de mogelijkheid om middels sale en leaseback jouw wagenpark aan ons te verkopen en terug te leasen.

 

Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease is de meest gehanteerde leasevorm waarin alle kosten van het autorijden zijn inbegrepen.

 

Nett Operational Lease

Met Ford Nett Operational Lease financier je de waarde van de auto off-balance.