Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease is de meest gehanteerde leasevorm waarin alle kosten van het autorijden zijn inbegrepen, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en vervangend vervoer bij stilstand voor onderhoud en/of reparaties.

Voor een scherp en vast maandbedrag biedt Ford Lease een garantie voor continue mobiliteit van uw werknemers. Op deze manier ben je verzekerd van onbezorgd autogebruik, inclusief de klantgerichte service van Dekkerautogroep.

De leaseauto staat niet op je balans, waardoor de financieringscapaciteit van jouw bedrijf in principe niet wordt aangetast.

Uw maatwerk, onze uitdaging!

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak

Welke lease vorm past het beste bij jou?

Operational lease

Operational lease is eigenlijk de meest traditionele vorm van lease. Er is sprake van een 100% financiering en het economische risico van de auto ligt bij Dekkerautolease.

 

Shortlease

Onverwacht drukke werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat je op korte termijn extra vervoer nodig hebt. In dergelijke gevallen is shortlease een aantrekkelijke optie.

 

Sale en Leaseback

Dekkerautolease biedt je de mogelijkheid om middels sale en leaseback jouw wagenpark aan ons te verkopen en terug te leasen.

 

Netto Operational Lease

Met Ford Netto Operational Lease financier je de waarde van de auto off-balance.