24 uur service

Natuurlijk gaan we er niet vanuit, maar pech zit in een klein hoekje. Het kan zomaar gebeuren, ook als je met jouw betrouwbare en goed onderhouden leaseauto onderweg bent. Geen nood, want bij Dekkerautogroep staat Dekkerautolease altijd en overal voor je klaar.

Want als er problemen zijn met jouw leaseauto staan er vakmensen, 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor je klaar. Of het nu gaat om een technische storing of om schade aan jouw auto. Altijd en overal kun je rekenen op de alarmdienst van Dekkerautolease. Ook wanneer de auto niet bij ons is verzekerd, staan we in het geval van problemen voor je klaar.

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak

Waar kunnen we je mee helpen?

Vervangend vervoer

Schade, reparatie en onderhoud kunnen ertoe leiden dat jij jouw leaseauto tijdelijk niet kunt gebruiken. In dergelijke gevallen stelt Dekkerautolease alles in het werk om jou vervangend vervoer aan te bieden.

 

Verzekering

Hoe voorzichtig je ook bent, altijd en overal kunnen er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Verzeker je daarom van een goede dekking!

 

Winterbanden

Winterbanden leasen hoeft niet duur te zijn. Bij Dekkerautolease kun je dit, tegen een kleine meerprijs van het leasetarief, opnemen in het contract.

 

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren via Dekkerautolease betekent voor jou het digitaal ontvangen van facturen.