Vervangend vervoer

Schade, reparatie en onderhoud kunnen ertoe leiden dat je jouw leaseauto tijdelijk niet kunt gebruiken. In dergelijke gevallen stelt Dekkerautolease alles in het werk om jou vervangend vervoer aan te bieden.

Hiervoor beschikken we over een ruim en gevarieerd aanbod van vervangende auto’s uit onze eigen vloot. Voor personenauto’s geldt dat de kosten van vervangend vervoer na 24 uur in principe altijd zijn opgenomen in onze aanbieding. Ook indien de kosten van vervangend vervoer niet zijn inbegrepen in het leasetarief kun je op ons rekenen indien je een vervangende auto nodig hebt.

Waarom Dekkerautolease?

  • Transparante overeenkomst
  • Geen gedoe en onverwachte kosten
  • Concurrerende tarieven
  • Persoonlijke en lokale dienstverlening
  • Ervaren team van deskundige leasespecialisten
  • Alle leaseservices onder één dak

Waar kunnen we je mee helpen?

24 uur service

Vakmensen staan altijd en overal voor je klaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dekkerautolease levert jou in geval van problemen een 24 uur service.

 

Verzekering

Hoe voorzichtig je ook bent, altijd en overal kunnen er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Verzeker je daarom van een goede dekking!

 

Winterbanden

Winterbanden leasen hoeft niet duur te zijn. Bij Dekkerautolease kun je dit, tegen een kleine meerprijs van het leasetarief, opnemen in het contract.

 

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren via Dekkerautolease betekent voor jou het digitaal ontvangen van facturen.