Ford Transit als basis

Sinds 1965 hebben talloze bedrijven hun voorkeur gegeven aan de Ford Transit als de bedrijfswagen van hun keuze. Voor veel ondernemers is de soliditeit, de bedrijfszekerheid en de beschikbare ruimte van de Transit een perfecte basis voor het configureren van een geschikte bedrijfswagen. De volgende fase in het zware leven van een bedrijfswagen is het inrichten van de auto conform de specifieke eisen van de ondernemer.

Logistiek proces samen met Storevan

Het inrichten van een bedrijfswagen is meer dan het bevestigen van planken en bevestigingsogen. Het is de logistieke invulling van een werkproces dat begint bij het inladen, het efficiĆ«nt voorhanden hebben van goederen en gereedschappen en tenslotte moet de inrichting ergonomisch verantwoord zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over de veiligheid van mens en lading. Ook dat is een zaak waar de inrichter van bedrijfswagens verstand van heeft.  

Sterk als staal, licht als aluminium

StoreVanNederland is importeur voor bedrijfswageninrichtingen voor Nederland en daarbuiten. Wij leveren stevige, veilige en betrouwbare bedrijfswageninrichtingen aan dealers en eindgebruikers. Daarnaast hebben wij een ondersteunende factor.

StoreVanNederland bedrijfswageninrichtingen voor jouw bedrijfswagen, small, medium of large. Je hebt keuze uit diverse modules en oplossingen. Wat dacht je van een handige vloerlade? Deze neemt weinig ruimte in beslag, terwijl al jouw gereedschappen e.d. veilig en netjes zijn opgeruimd.

  • Sterk als staal, licht als aluminium
  • Geconstrueerd als jouw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen
  • Verzinkt en dompelbad gecoat, net als jouw bedrijfswagen
  • Topkwaliteit voor de laagste prijs
  • Gecertificeerde systemen en montage
  • Uniek: 8 jaar garantie!

De buitengewoon hoge kwaliteit van de StoreVan inrichtingen voor jouw bedrijfswagen, de vakkundige support, alsmede de uiterst concurrerende prijzen, maken de divisie StoreVanNederland tot een succes.

Zelf ervaren? Wij komen graag met een compleet ingerichte demobus langs

Dekkerautogroep officieel 
Ford Agent in Noord Holland, houdt je mobiel en is altijd bij jou in de buurt

Welkom bij Dekkerautogroep, sinds 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam vind je ons tegenwoordig in acht vestigingen door heel Noord Holland. Onze enthousiaste accountmanagers, verkoopadviseurs en servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

Dekkerautogroep is de Ford specialist en kent jouw auto als geen ander. Daarom ben je voor het onderhoud van jouw auto bij Dekkerautogroep altijd beter uit en vaak goedkoper.