APK Keuring

De Algemene Periodieke keuring, kortweg APK, i s een wettelijke verplichting met  oog op je eigen verkeersveiligheid, maar ook voor de veiligheid van jouw medeweggebruikers en voor het milieu.

Wij controleren jouw auto op:

  • Verkeersveiligheid
  • Milieu
  • Registratie

APK bij Dekkerautogroep

APK Keuring bedraagt bij Dekkerautogroep € 39,00 all-in(*)

(*) deze prijs is alleen voor benzine auto’s, Diesels hebben er een verplichte roetdeeltjes meeting bij van € 30,- 


In combinatie met Ford Onderhoud is de APK keuring gratis en betaal je alleen de afmeldkosten van € 10,00.

 Onze APK-keurmeester beoordeelt de conditie van banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen van jouw auto en adviseert je omtrent wenselijk onderhoud.  Je ontvangt een APK-keuringsrapport , zowel bij goedkeuring als bij afkeuring.  Op het keuringsrapport geeft de APK-keurmeester de reparatie-, afkeur-, en adviespunten aan. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die wel binnenkort moet worden vervangen of gerepareerd.  Indien het voertuig is afgekeurd staan de afkeurpunten op het rapport.

Is het voertuig goedgekeurd, dan is het keuringsrapport geldig tot de vervaldatum. Je mag op de vervaldatum alleen gebruik maken van de openbare weg, om het voertuig APK te laten keuren.

RDW kentekencheck

Raadpleeg voertuiggegevens en verval datum APK7.

Dekkerautogroep officieel 
Ford Agent in Noord Holland, houdt je mobiel en is altijd bij jou in de buurt

Welkom bij Dekkerautogroep, sinds 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam vind je ons tegenwoordig in acht vestigingen door heel Noord Holland. Onze enthousiaste accountmanagers, verkoopadviseurs en servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

Dekkerautogroep is de Ford specialist en kent jouw auto als geen ander. Daarom ben je voor het onderhoud van jouw auto bij Dekkerautogroep altijd beter uit en vaak goedkoper.