Onderhoud

Dekkerautogroep besteedt veel zorg aan het onderhoud van jouw Ford. Ons bekwame serviceteam helpt je om jouw Ford in topconditie te houden, waardoor ook de verkoopwaarde in topconditie blijft. Wij  bieden je professionele service van ervaren vakmensen die jouw auto van binnen en van buiten kennen.

Ford Economy Service

Ford Economy Service is een alternatief voor universeel onderhoud en een algemene controle voor alle modellen en uitvoeringen. Deze service is speciaal ontwikkeld voor Fords van 5 jaar en ouder. Ieder jaar wordt jouw Ford op dezelfde 20 veiligheidscontrolepunten nagekeken. De Ford Economy Service bedraagt 
€ 259,00 voor personenauto’s en bedrijfswagens(ex BTW) . Bij de service is het verversen van de motorolie en het vervangen van het olie- en luchtfilter inbegrepen.

Wat doet de monteur nou eigelijk precies tijdens een APK of onderhoudsbeurt aan de auto? Welke aandachtspunten komt hij tegen? En wat raadt hij de klant aan om te vervangen of te repareren? jij kan dat vanaf nu duidelijk zien en horen via de Ford Video Check. Door middel van een persoonlijke online video geeft een Ford-monteur op een eenvoudige manier uitleg over de status van jouw voertuig.

Met Ford Economy Service geven wij jou vertrouwen, gemak en prijs transparantie.

Loading …