Ford Focus

De volledig nieuwe Ford Focus

Meest innovatieve en dynamische Focus ooit

v.a. € 26.785.-
Lease v.a. € 379.- p/mnd
Ford Options v.a. € 229,- p/mnd
OverzichtGalerijAanbiedingenKenmerkenUitvoeringen
Ford onthult de volledig nieuwe en technologisch meest vooruitstrevende Focus ooit. Dit nieuwe model is vanaf een blanco vel ontwikkeld, en in nauwe samenspraak met klanten. Het doel; een gezinsauto presenteren met de meest vertrouwenwekkende, intuïtieve en aantrekkelijke rijervaring voor alle inzittenden.

De Ford Focus

Neem alles wat je kent en waardeert aan de huidige Focus, en doe daar een flinke schep bovenop. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wil je nog meer?

De Focus is het eerste model dat ontworpen is via een nieuwe “human-centric” designfilosofie die zinnenprikkelende styling koppelt aan toonaangevende aerodynamica, en tegelijk een ruimer interieur oplevert met materialen van hoge kwaliteit en een sublieme afwerking.

De verbeterde Ford Focus, voorzien van een brandstofefficiënte geëlektrificeerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn, is nu te bestellen. Geavanceerde 48-volt mild hybride technologie zorgt ervoor dat de nieuwe Focus 1.0-liter EcoBoost Hybrid een vermogen levert tot 155 pk, met 115 g/km CO2-emissie (WLTP). Dat is een zeventien procent lager verbruik vergeleken met de uitgaande combinatie van een 150 pk 1.5-liter EcoBoost benzinemotor en handbediende zesversnellingsbak.


Ford Pass

FordPass Connect maakt het ook mogelijk om vanaf welke locatie dan ook op afstand bepaalde voertuigfuncties te bedienen via de smartphone en de FordPass-app. Bestuurders kunnen hun routes sneller en comfortabeler plannen met Live Traffic updates voor het navigatiesysteem. Andere functies zijn het ont- en vergrendelen van de portieren, Remote Start4 voor Focus-modellen met achttrapsautomaat, Vehicle Locator en de Vehicle Status voor het controleren van het brandstofniveau, alarmstatus, bandenspanning, oliepeil en meer.Wil je de Ford Focus leasen? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je informeren over de mogelijkheden of vraag direct online een offerte of proefrit aan.


 

Ford Focus - 2018 Titanium Business Intro


Neem alles wat u kent en waardeert aan uw huidige Focus, en doe daar een flinke schep bovenop. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wilt u nog meer?

Een betere rijervaring: dat is de enige reden om de nieuwe Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen.

Introductie-aanbieding met upgrade naar Design Pack I (Titanium) of Design Pack II (ST-Line) van € 1.395,- voor € 250,-
 

De nieuwe Ford Focus is standaard al zeer rijk uitgerust. Maar tijdens de introductie-aanbieding bij Dekkerautogroep kunt u uw nieuwe Focus tegen een zeer scherp actietarief nóg luxer aankleden. Bijvoorbeeld met één van de Design Packs:

Design Pack I -  Titanium Business

  • Privacy Glass
  • - 17" inch velgen
  • - LED koplampen en achterlichten

Design Pack II - ST-Line

  • - Privacy Glass
  • - 18" inch velgen
  • - LED koplampen en achterlichten

Wil je de Ford Focus kopen? Je rijdt de nieuwe Focus Titanium Business Intro al voor € 26.075,- de showroom uit. Kennismaken met dit nieuwe model? Plan dan direct een proefrit.

Technologie voor jou

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de nieuwe Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

Nieuwe blauwe Ford Focus rijdt onder een brug

Laat je omringen door gemak

Stap in een ruimte die je aangenaam zal verrassen. Het interieur is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook nog eens van alle geavanceerde gemakken voorzien.

Nieuwe Ford Focus interieur stuur en dashboard

Zo krachtig en efficiënt als je wilt

Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

Nieuwe Ford Focus versnellingsbak

Jouw veiligheid staat voorop

Natuurlijk moet jouw auto jou, je familie en andere weggebruikers goed beschermen. Daarom hebben we alle beschikbare technologieën ingebouwd die je waarschuwen voor obstakels en verkeer. En je zelfs helpen remmen als dit nodig is om een aanrijding te voorkomen.

Nieuwe rode Ford Focus pre-collision assist

Je krijgt alle ruimte

Voor jou en je passagiers hebben we de beste plekken gereserveerd. Met zoveel hoofd-, been- en elleboogruimte, dat zelfs de langsten comfortabel zitten. Trouwens, ook voor je bagage is er voldoende plek: je kunt zelfs de achterbank 60/40 opdelen en bijna volledig platleggen. En de laadvloer kun je verstellen om een verborgen opbergvak of extra laadruimte te creëren als dat nodig is.

Nieuwe rode Ford Focus kofferbak ruimte


Binnen de Focus reeks vind je een uitgebreide keuze aan series, elk met een eigen duidelijke
persoonlijkheid.
Je kunt kiezen uit de toegankelijke Trend Edition Business met indrukwekkende geïntegreerde
technologieën, uitgebreid motorassortiment en fijne rijdynamiek. Of kies de avontuurlijke Active
crossover, die herkenbaar is aan de sportieve ruwe lijnen en een vertrouwenwekkend en vindingrijk karakter.
Voor het ultieme in verfijnde luxe combineert de Titanium  een eigentijdse stijl met verfijnde functies. De ST-Line levert een uitstekende op prestaties geïnspireerde ervaring en springt onmiddellijk in het oogdoor de unieke styling en het sportieve, emotieve uiterlijk.


Beschikbaar als Focus Mild Hybrid


Naast zijn reeks krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren is de Ford Focus nu ook verkrijgbaar als EcoBoost Hybrid. Deze hybride aandrijflijn verhoogt het vermogen, maximaliseert de efficiëntie en minimaliseert de uitstoot. En het exterieur is ontworpen om een sportive vorm te creëren die gemakkelijk de luchtweerstand vermindert, wat de efficiëntie nog verder verbetert.


De EcoBoost hybride motor gebruikt een kleine elektromotor met een accu van 48 volt om de efficiëntie te verhogen. In plaats van alleen elektrisch te rijden, biedt de elektrische motor een extra ondersteuning aan de benzinemotor wanneer dat nodig is. Het maakt ook gebruik van regeneratieve remtechnologie, die de accu oplaadt door energie op te vangen die gewoonlijk verloren gaat wanneer je afremt. Dit helpt je brandstofbesparing te verhogen en de uitstoot te verminderen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
55 liter
Acceleratie 0-100 km/u
- sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
107 gr/km
Topsnelheid
- km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
- L/100km
Energielabel
Energielabel B
4380mm
 
2703mm
 
1450mm
 
1830mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact