Nieuwe Ford Focus 2022

De nieuwe Ford Focus 2022

Meest innovatieve en dynamische Focus ooit

v.a. € 34.740.-
Lease v.a. € 495.- p/mnd
Ford Options v.a. € 239.- p/mnd
OverzichtGalerijAanbiedingenKenmerkenUitvoeringen
Ford onthult de volledig nieuwe en technologisch meest vooruitstrevende Focus ooit. Dit  allernieuwste model is vanaf nu te bestellen en staat begin 2022 in onze showroom.

De Nieuwe Ford Focus

Met een opvallend nieuw design en volop nieuwe verbindingsmogelijkheden.
Een nieuw en intuitief 13,2 inch kleurentouchscreen is voorzien van een geavanceerde SYNC 4-technologie. Dankzij de connected navigatie en Ford Secure, blijf je naadloos verbonden en heb je toegang tot geavenceerde beveiligingsfuncties.

Leer de nieuwe wereld kennen van de electrificatie en efficientie nakzij de nieuwe EcoBoost Hybrid Power Shift automatische transmissie, speciaal ontworpen om het rijden zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Ford Pass

FordPass Connect maakt het ook mogelijk om vanaf welke locatie dan ook op afstand bepaalde voertuigfuncties te bedienen via de smartphone en de FordPass-app. Bestuurders kunnen hun routes sneller en comfortabeler plannen met Live Traffic updates voor het navigatiesysteem. Andere functies zijn het ont- en vergrendelen van de portieren, Remote Start4 voor Focus-modellen met achttrapsautomaat, Vehicle Locator en de Vehicle Status voor het controleren van het brandstofniveau, alarmstatus, bandenspanning, oliepeil en meer.


Wil je de Ford Focus leasen? Kom dan langs in één van onze showrooms en laat je informeren over de mogelijkheden.

Ford Focus uitvoeringen 2022

De Ford Focus is leverbaar in verschillende onderscheidende uitvoeringen met ieder een heel eigen gezicht; van de all-round uitgeruste Focus Connected, de stoere en avontuurlijke Ford Focus Active; de luxueuze comfortabele Titanium; de sportieve ST-Line tot de topprestaties van de ST. Wat uw voorkeur ook is, er is een Focus die bij u past.


Beschikbaar als Ford EcoBoost Hybrid

Naast zijn reeks krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren is de Ford Focus nu ook verkrijgbaar als EcoBoost Hybrid. Deze hybride aandrijflijn verhoogt het vermogen, maximaliseert de efficiëntie en minimaliseert de uitstoot. En het exterieur is ontworpen om een sportive vorm te creëren die gemakkelijk de luchtweerstand vermindert, wat de efficiëntie nog verder verbetert.


De EcoBoost hybride motor gebruikt een kleine elektromotor met een accu van 48 volt om de efficiëntie te verhogen. In plaats van alleen elektrisch te rijden, biedt de elektrische motor een extra ondersteuning aan de benzinemotor wanneer dat nodig is. Het maakt ook gebruik van regeneratieve remtechnologie, die de accu oplaadt door energie op te vangen die gewoonlijk verloren gaat wanneer je afremt. Dit helpt je brandstofbesparing te verhogen en de uitstoot te verminderen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
55 liter
Acceleratie 0-100 km/u
- sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
116 gr/km
Topsnelheid
- km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
- L/100km
Energielabel
Energielabel A
4382mm
 
2700mm
 
1471mm
 
1848mm
 
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact