Ford E-Transit

Nu vanaf € € 58.825

Ford E-Transit

Geen compromissen op het gebied van prestaties.

Rijklaar v.a.
€ 58.825

De toekomst van bedrijfswagens: Elektrisch, efficiënt, uitzonderlijk

Ontdek de Ford E-Transit, de volledig elektrische variant van ‘s werelds bestverkochte bedrijfswagen. De E-Transit is ontworpen om bedrijven te helpen hun CO2 footprint te verkleinen zonder in te boeten aan kracht of functionaliteit. Met zijn indrukwekkende actieradius tot wel 317 km volgens de WLTP-norm, krachtige elektrische motor en geavanceerde connectiviteitsfuncties, is de E-Transit de slimme keuze voor duurzaam bedrijfstransport. Of je nu goederen levert in de stad of gereedschap nodig hebt op de werkplek, de E-Transit staat klaar om de uitdaging aan te gaan.

Rijklaar v.a.
€ 58.825

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Ford E-Transit zet nieuwe maatstaven voor elektrische bedrijfswagens met zijn krachtige elektrische aandrijflijn die zorgt voor onmiddellijke koppel en een soepele, stille rijervaring. De geavanceerde batterijtechnologie biedt een indrukwekkende actieradius, ideaal voor zowel stadsritten als langere trajecten. De E-Transit is ook uitgerust met Ford Co-Pilot360, een reeks van geavanceerde assistentiesystemen die helpen om veiliger te rijden en te parkeren.

Interieur van de
Ford E-Transit

Het interieur van de E-Transit is ontworpen met het oog voor comfort en efficiëntie. Deze auto biedt een praktische en aangename werkomgeving met geavanceerde ergonomische voorzieningen. Het nieuwe SYNC 4-systeem met een groot touchscreen biedt een slimme integratie met smartphones en cloud-diensten, waardoor je altijd verbonden blijft en toegang hebt tot real-time data en navigatie.

Exterieur van de
Ford E-Transit

Het exterieur van de E-Transit combineert functionaliteit met een moderne uitstraling. De krachtige en gestroomlijnde vormgeving weerspiegelt de geavanceerde technologie onder de motorkap, terwijl de diverse carrosserievarianten en deurconfiguraties zorgen voor maximale flexibiliteit en toegankelijkheid. Met zijn kenmerkende LED-verlichting en duurzame bouw is de E-Transit zowel stijlvol als praktisch.

317 km

Elektrisch rijbereik

1758 kg

max. Bruto laadvermogen

15,1 m3

max. laadruimte

317 km

Elektrisch rijbereik

1758 kg

max. Bruto laadvermogen

15,1 m3

max. laadruimte

Ford E-Transit voorraad

Ervaar de Ford E-Transit zelf bij Dekkerautogroep

De Ford E-Transit is meer dan een elektrische bedrijfswagen; het is een statement van duurzame innovatie en toewijding aan de toekomst. Met lagere operationele kosten, geen emissies en een stille werkomgeving biedt de E-Transit een revolutionaire rijervaring. Ontdek zelf de voordelen van elektrisch rijden voor je bedrijf door een proefrit te plannen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons team van experts staat voor je klaar.