Ford Explorer EV

Verwachte consumentenprijs

Ford Explorer EV

Alles wat je nodig hebt en meer.

Ford Options v.a. (p/mnd)
€ 279

Een revolutie in elektrische mobiliteit

Ontdek de Elektrische Ford Explorer, een symbool van innovatie en duurzaamheid. Deze volledig elektrische SUV brengt de legendarische kracht en veelzijdigheid van de Explorer samen met geavanceerde elektrische technologie. Met een indrukwekkend rijbereik, snelle oplaadmogelijkheden en een rijke uitrusting aan slimme technologieën, biedt de Elektrische Ford Explorer een ongeëvenaarde rijervaring, perfect voor de avontuurlijke ontdekkingsreiziger van vandaag.

Ford Options v.a. (p/mnd)
€ 279

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Elektrische Ford Explorer biedt opwindende prestaties met een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 5.3 seconden en een maximum rijbereik van tot wel 602 km. Het opladen van 10% tot 80% kost slechts ongeveer 26 minuten, waardoor je snel weer onderweg bent. Geavanceerde veiligheidskenmerken zoals Adaptive Cruise Control, adaptieve matrix-ledkoplampen en een 360°-camera, ondersteund door een netwerk van sensoren en camera’s, zorgen voor een veilige reis. De ingebouwde EV-reisplanner en satellietnavigatie, aangedreven door een 14,6″ kantelbaar touchscreen met SYNC®-systeem, houden je altijd verbonden en op koers.

Interieur van de
Ford Explorer EV

Binnenin onthult de Elektrische Ford Explorer een wereld van comfort en connectiviteit. Het meeslepende B&O™-audiosysteem met 10 luidsprekers en subwoofer creëert de perfecte soundtrack voor elke reis. De innovatieve MegaConsole biedt een uitgebreide opbergruimte van 17 liter, ideaal voor persoonlijke spullen, terwijl het ruime en luxueus ingerichte interieur iedereen welkom heet met open armen.

Exterieur van de
Ford Explorer EV

Het exterieur van de elektrische Ford Explorer straalt kracht en verfijning uit, met zijn gedurfde lijnen en geavanceerde ontwerp dat de toekomst van elektrische mobiliteit belichaamt. De stijlvolle en functionele vormgeving wordt gecomplementeerd door adaptieve matrix-ledkoplampen en een opvallende grille, waardoor de Explorer onmiskenbaar is op de weg.

max. 602 km

elektrisch bereik

25-27 min.

opladen van 10% tot 80%

5.3 sec.

0 tot 100 km/u

max. 602 km

elektrisch bereik

25-27 min.

opladen van 10% tot 80%

5.3 sec.

0 tot 100 km/u

Ervaar de Ford Explorer zelf bij Dekkerautogroep

De Elektrische Ford Explorer nodigt je uit om de toekomst van rijden te ervaren. Met zijn uitzonderlijke combinatie van kracht, efficiëntie en geavanceerde technologieën is de Explorer klaar om elk avontuur aan te gaan. Plan vandaag nog een proefrit om zelf te ontdekken wat elektrisch rijden werkelijk kan zijn. Ontdek een nieuwe dimensie van avontuur met de Elektrische Ford Explorer.

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.