De Ford Kuga

Nu vanaf € 43.350

De Ford Kuga

Meer Kuga dan ooit.

Rijklaar v.a.
€ 43.350
Private lease v.a.
€ 529
Ford Options v.a.
€ 299

Maak elke rit uitzonderlijk

Ontdek een nieuwe dimensie van vrijheid in de krachtige en duurzame Ford Kuga PHEV. Met zijn geavanceerde plug-in hybride technologie is de Kuga perfect voor de milieubewuste bestuurder. Zijn trekvermogen van maar liefst 2.100 kilo maakt hem bovendien ideaal voor het aankoppelen van een aanhanger, trailer of caravan. Geniet van een dynamische rijervaring met de nieuwste technologieën in combinatie met een stijlvol design. De Kuga PHEV is niet alleen een auto, het is een levensstijl. 

Rijklaar v.a.
€ 43.350
Private lease v.a.
€ 529
Ford Options v.a.
€ 299

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Ford Kuga valt op door zijn innovatieve Plug-In Hybrid technologie, die zowel krachtige prestaties als uitzonderlijke efficiëntie biedt. Met een indrukwekkende volledig elektrische actieradius tot wel 66 kilometer (WLTP) en snelle oplaadmogelijkheden, combineert de Kuga het beste van twee werelden. Veiligheid is bovendien een topprioriteit; uitgerust met Ford Co-Pilot360™ biedt de Kuga een reeks geavanceerde assistentiesystemen die elke reis veiliger en aangenamer maken.

Interieur van de
Ford Kuga

Stap binnen in een wereld van comfort en connectiviteit. Ontworpen met de bestuurder in gedachten, biedt de Kuga een ruimtelijke en luxe interieur. Deze auto is standaard uitgerust met de nieuwste technologieën, van het digitale instrumentenpaneel tot het geavanceerde SYNC 3-infotainmentsysteem. Elk detail is erop gericht om jouw rijervaring te verrijken.

Exterieur van de
Ford Kuga

De Ford Kuga toont karakter door zijn dynamische design en sportieve lijnen. Het exterieur is een toonbeeld van moderne esthetiek, gecombineerd met functionele elementen zoals LED-dagrijverlichting en een aerodynamische bouw voor verbeterde efficiëntie. Beschikbaar in diverse levendige kleuren waaronder het stijlvolle Bursting Green, biedt de Kuga je de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan je auto te geven.

143 gr/km

CO2 uitstoot

60 liter

Tankinhoud

12,5 sec

Acceleratie 0-100 km/u

143 gr/km

CO2 uitstoot

60 liter

Tankinhoud

12,5 sec

Acceleratie 0-100 km/u

Ford Kuga voorraad

Ervaar de Ford Kuga zelf bij Dekkerautogroep

Ervaar de Ford Kuga zelf en ontdek wat deze Plug-In Hybrid SUV te bieden heeft. Plan een proefrit of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Eén ding is zeker, met de Ford Kuga ben je klaar voor elk avontuur dat op je pad komt.

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.