Ford Mustang

Nu vanaf € € 131.900

Ford Mustang

De Beste. Ooit.

Rijklaar v.a.
€ 131.900

Ontketen de kracht van een icoon

De geheel vernieuwde Ford Mustang combineert klassieke allure met de vooruitstrevende technologie van vandaag. Deze nieuwste versie van de door Amerikanen zo geliefde pony car biedt niet alleen een hoofd draaiend design, maar ook ongeëvenaarde prestaties en innovatie. De Mustang blijft trouw aan zijn roemruchte verleden, terwijl hij zich onverschrokken een weg baant naar de toekomst. 

Rijklaar v.a.
€ 131.900

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

Achter het stuur van de nieuwe Ford Mustang komt een wereld van kracht en precisie tot leven. Kies tussen de krachtige brul van de 5.0-liter V8 of de indrukwekkende efficiëntie van de EcoBoost-motor. Beide opties zijn het toonbeeld van Ford’s toewijding aan prestaties en duurzaamheid. Met de nieuwste Ford Co-Pilot360™-technologieën en het SYNC 4-infotainmentsysteem ben je altijd veilig verbonden en in controle.

Interieur van de
Ford Mustang

Het interieur van deze Ford Mustang is een meesterwerk van comfort en technologie. Met het premium B&O®-geluidssysteem, inclusief 12 krachtige luidsprekers en een subwoofer in de kofferbak, wordt elke rit een concertervaring. Het 12,4-inch digitale instrumentenpaneel is volledig personaliseerbaar, waardoor je de informatie en sfeer krijgt die past bij jouw stemming of rijstijl.

Exterieur van de
Ford Mustang

Elke curve en lijn van de nieuwe Mustang is ontworpen met maar één doel: om harten sneller te laten kloppen. Van de imponerende voorzijde tot het gestroomlijnde zijprofiel, de Mustang maakt waar hij ook gaat een onuitwisbare indruk. Zijn iconische design is een eerbetoon aan zijn erfgoed, terwijl het tegelijkertijd de norm stelt voor moderne sportauto’s.

4.4s0-100km/u

acceleratie

453 pk

vermogen

540 Nm

max. koppel

4.4s0-100km/u

acceleratie

453 pk

vermogen

540 Nm

max. koppel

Ervaar de Ford Mustang zelf bij Dekkerautogroep

De nieuwe Ford Mustang is meer dan een auto; het is een levende legende. Plan een proefrit en voel de kracht, bewonder de technologie en ervaar de sensatie van het rijden in een icoon. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte vooral contact met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden.