De Ford Puma

Nu vanaf € 32.995

De Ford Puma

Compacte crossover

Rijklaar v.a.
€ 32.995
Private lease v.a.
€ 419
Ford Options v.a.
€ 249

De Ford Puma – Het avontuur wacht

De nieuwe Ford Puma is meer dan een compacte SUV, het is een fusie van stijlvol design en geavanceerde technologie. Een auto die niet alleen goed oogt maar ook slim presteert. Met zijn gedurfde exterieur, eco-vriendelijke aandrijving en een interieur vol innovaties, zet de Puma een nieuwe standaard voor wat mogelijk is in zijn klasse. De Ford Puma staat klaar om elke reis onvergetelijk te maken.

Rijklaar v.a.
€ 32.995
Private lease v.a.
€ 419
Ford Options v.a.
€ 249

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De nieuwe Puma valt onder andere op door zijn EcoBoost-hybridemotoren, die kracht en efficiëntie perfect combineren. Deze motoren staan garant voor indrukwekkende brandstofefficiëntie en pittige prestaties. Daarnaast zit de Puma vol unieke innovaties, zoals een geavanceerd luchtzuiveringssysteem voor een optimale luchtkwaliteit en een handsfree achterklep voor extra gebruiksgemak. Op het gebied van veiligheid introduceert de Puma Ford’s Co-Pilot360™: een range aan assistentie technologieën zoals een automatische noodremfunctie en Lane Keeping System.  

Interieur van de
Ford Puma

Het interieur van de nieuwe Puma is volledig met de bestuurder in gedachten ontworpen. Hij beschikt over een intuïtieve lay-out uitgevoerd in een doordacht design, dat zowel uitnodigend als functioneel is. Door innovatieve features als het volledig digitale instrumentenpaneel en het SYNC 4-infotainmentsysteem heb je tijdens het rijden alles onder handbereik. Ontdek bijvoorbeeld de slimme integratie van je smartphone en de spraakgestuurde navigatie.

Exterieur van de
Ford Puma

De Puma maakt een statement met zijn dynamische lijnen, atletische vormen en opvallende voorzijde. Het design is zowel functioneel als esthetisch, met karakteristieke kenmerken zoals LED-dagrijverlichting en een aerodynamische vorm die efficiëntie verbetert. Beschikbaar in een reeks levendige kleuren, van klassiek Frozen White tot gedurfd Lucid Red, kun jij de Ford Puma personaliseren naar jouw unieke stijl.

96 gr gr/km

CO2 uitstoot

42 liter

Tankinhoud

9,8 sec

Acceleratie 0-100 km/u

96 gr gr/km

CO2 uitstoot

42 liter

Tankinhoud

9,8 sec

Acceleratie 0-100 km/u

Ford Puma voorraad

Ervaar de Ford Puma zelf bij Dekkerautogroep

De nieuwe Ford Puma zelf ervaren? Plan dan eenvoudig een proefrit bij ons in of vraag een vrijblijvend offerte aan. Zo weet je direct voor welk bedrag jij wegrijdt in deze sportieve SUV. Eerst meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

Contacte prijsAanbetalingTotaal kredietbedragVast debet rentevoetDuur overeenkomstJaarlijks kostenpercentageTermijnbedrag p/mndSlottermijnTotaal te betalen
€ 42.995€ 13.143€ 29.8520,99 %36 maanden0,99 %€ 269€ 20.923€ 30.607

Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance BV, kantoorhoudende aan de Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als verstrekker van de genoemde financieringen. Ford Credit geeft geen advies; u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Meer informatie over deze kredietmogelijkheid is te vinden op de website van Ford Credit en de European Standard Consumer Credit Information zal u voorafgaand aan het aangaan van een contract worden verstrekt. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.