Ford Ranger

Nu vanaf € 42.710

Ford Ranger

Luxe krachtpatser

Rijklaar v.a.
€ 42.710

Sterker dan ooit tevoren

De nieuwe Ford Ranger is een toonbeeld van robuustheid, ontworpen om elk terrein te trotseren en elke uitdaging aan te gaan. Deze iconische pick-up combineert ongeëvenaarde trekkracht met geavanceerde technologie, waardoor hij perfect is voor zowel het ruige buitenleven als dagelijkse taken. Met de introductie van de nieuwste aandrijflijntechnologieën en de EcoBlue-dieselmotoren, levert de Ranger indrukwekkende prestaties en efficiëntie.

Rijklaar v.a.
€ 42.710

Aandrijving, veiligheid en connectiviteit

De Ford Ranger laat een blijvende indruk achter met zijn dynamische prestaties en geavanceerde veiligheidskenmerken. Dankzij de intelligente 4×4-aandrijving en een scala aan krachtige motoren, levert hij een superieure rijervaring. De Ranger is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen en het FordPass Connect-modem voor naadloze connectiviteit en controle onderweg. Het voertuig biedt ook state-of-the-art technologieën voor connectiviteit en assistentie, zoals verbeterde spraakbesturing, navigatie, smartphone-integratie met Alexa en Ford SYNC 4A, en de mogelijkheid tot draadloos opladen.

Interieur van de
Ford Ranger

De Ford Ranger staat bekend om zijn robuuste en functionele interieur, ontworpen om comfort en gemak te bieden tijdens zowel het werk als vrije tijd. Het interieur kenmerkt zich door een modern ontwerp met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Bestuurders kunnen genieten van functies zoals een geïntegreerde werkbank in de achterklep, een ingebouwde omvormer voor elektrisch gereedschap en slimme opbergoplossingen. Met verschillende cabinevarianten biedt de Ranger flexibiliteit om te kiezen tussen maximale laadruimte of meer ruimte in de cabine

Exterieur van de
Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger heeft een gedurfde nieuwe look. De opvallende rechthoekige grille en de kenmerkende ‘C-Clamp’-dagrijverlichting aan de voorzijde geven het een krachtige uitstraling. De gespierde zijkanten van de carrosserie en het bredere uiterlijk verbeteren niet alleen de stabiliteit, maar versterken ook het stoere karakter van de Ranger. Dit model, bekroond met de International Pick-up Award 2024, blijft Europa’s best verkochte pick-up dankzij zijn indrukwekkende laadvermogen, toonaangevende trekkracht en uitzonderlijke off-road capaciteiten

170/205 pk

vermogen

220< g/km

uitstoot

170/205 pk

vermogen

220< g/km

uitstoot

Ford Ranger voorraad

Ervaar de Ford Ranger zelf bij Dekkerautogroep

Ontdek de veelzijdigheid van de Ford Ranger, ontworpen om je dagelijkse avonturen en professionele taken te ondersteunen. Maak kennis met de indrukwekkende capaciteiten van de Ranger door een proefrit aan te vragen of een persoonlijke offerte te laten opstellen. Ons team van experts staat voor je klaar.