Prijs informatie

Het onderhoud aan jouw Ford wordt uitgevoerd conform fabrieksvoorschriften. De prijs is afhankelijk van het model, de uitvoering, motorvariant, het aantal kilometers dat de auto gereden heeft en de leeftijd. Bij een bepaalde leeftijd of kilometerinterval worden bijvoorbeeld de bougies, het lucht- en brandstoffilter vervangen. Wij hanteren betaalbare vaste menuprijzen voor de meest voorkomende reparaties. Ook maken wij duidelijke afspraken en ontvang je voorafgaand aan jouw werkplaatsbezoek een prijsopgave. Je krijgt bij Dekkerautogroep de beste service voor de beste prijs!

Bij Ford krijgt je altijd het beste onderhoud voor de beste prijs. Ford onderhoud en reparaties zijn niet duur in vergelijking met de inhoud en kwaliteit van onze diensten. Als appel met appels worden vergeleken, dan is Ford Onderhoud altijd zeer concurrerend en hebben zij de beste prijs in de markt voor onderhoud en reparaties. Indien er na een correcte vergelijking toch een (negatief) prijsverschil ontstaat dan wordt  het prijs verschil vergoed. Dit geldt alleen bij Ford Onderhoud en Reparaties voor de gevoerde modellen van Ford Nederland. Uitsluitingen zijn de APK keuring, schade reparaties en banden. Alleen concurrerende offertes van de aangesloten Bovag garagebedrijven binnen een straal van 20 km van de Dekkerautogroep vestigingen komen in aanmerking. De aanbieding is beschikbaar voor de particuliere klant en kan niet worden gebruikt voor zakelijke doeleinden.

APK Keuring

Een APK Keuring bedraagt € 39,00 All-in (inclusief afmeldkosten).
In combinatie met de Ford Onderhoud is de APK keuring gratis en je betaalt alleen de afmeldkosten van € 10,00

Klanten Contact Centrum

Het Klanten Contact Centrum helpt  je graag om je te informeren over onderhoud en reparaties op basis van de historie van jouw auto. Zij houden rekening met je wensen en geven je advies. Je ontvangt direct een prijsopgave.  
Het Klanten Contact Centrum is iedere werkdag bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. 
Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13 tot 17.00 uur.

Dekkerautogroep officieel 
Ford Agent in Noord Holland, houdt je mobiel en is altijd bij jou in de buurt

Welkom bij Dekkerautogroep, sinds 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam vind je ons tegenwoordig in acht vestigingen door heel Noord Holland. Onze enthousiaste accountmanagers, verkoopadviseurs en servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

Dekkerautogroep is de Ford specialist en kent jouw auto als geen ander. Daarom ben je voor het onderhoud van jouw auto bij Dekkerautogroep altijd beter uit en vaak goedkoper.