LOOP JIJ SAMEN MET ONS MEE MET [Z]AAN DE WANDEL 2024?

Samen strijden tegen borstkanker!

Het is zover, de inschrijving voor de 12e editie van [Z]aan de Wandel is geopend voor ons!

Dekkerautogroep sponsort dit mooie initiatief en wij mogen onze klanten uitnodigen; maar let op! Er zit een maximum aantal inschrijvingen op, dus schrijf je snel in!

Doet je mee?

Loop jij ook mee op zondag 29 september 2024? We zouden het geweldig vinden als jij met ons meewandelt. Dit jaar starten we bij de Crommenije, het zwembad in Krommenie met nieuwe routes die we binnenkort bekend maken. Deelname voor jou/jullie is gratis als klant van Dekkerautogroep!

Waar doen we het voor?
Dit jaar komen de opbrengsten wederom ten goede aan het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna’s huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek. Er zijn drie wandelafstanden, geschikt voor jong en oud: 5, 10 en 15 km. Als deelnemer krijg je een T-shirt cadeau met het [Z]aan de Wandel- en het Dekkerautogroep-logo erop! Onderweg zijn er pitstop’s waar voor alle deelnemers kosteloos eten en drinken beschikbaar is. Op de pitstop’s is ook muziek en natuurlijk is er op de start- en finishlocatie van alles te doen en te beleven!

Schrijf je snel in!

Schrijf je dan in voor max 2 personen Vermeld hierbij per deelnemer de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • De gewenste T-shirtmaat: S, M, L, XL, of  XXL
  • De gewenste wandelafstand: 5 km, 10 km of 15 km.

Wij zien jouw aanmelding graag komen!

(Z)aan de wandel

Meld je hier aan