Accessoires

Personaliseer uw Ford met onze aantrekkelijke accessoires, ontworpen met u in gedachten

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee je jouw Ford kunt personaliseren. Zowel voor robuuste bedrijfswagens als voor stijlvolle personenauto’s: de Ford dealer kan je helpen om jouw Ford uitgebreider uit te rusten. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties.

Styling

Wil je meer sportiviteit of luxe in of op jouw auto, denkt je aan een stylingkit, een spoiler, een uitlaatsierstuk, sportpedalen of dorpelijsten. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.
Vraag ons naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op: www.ford-accessoires.nl of op www.fordlifestylecollection.com

Wielsloten
Aanbevelingswaardig is om jouw waardevolle velgen te beschermen tegen diefstal met wielsloten voor slechts € 59,-

Ford Wielsets: een upgrade van uw lichtmetalen wielen
Wij hebben een uitgebreid aanbod van Ford Wielsets tegen een zeer scherpe prijs. Ford Wielsets zijn voorgemonteerde en gebalanceerde lichtmetalen wielen met premium zomerbanden.

Mogelijkheden van lederen bekleding 
Leder geeft het interieur van uw Ford een luxueuze uitstraling en biedt comfort. U heeft de keuze uit volleder, halfleder, nappa en Eco-leather en keuze uit meer dan 16 verschillende kleuren. Naast de uitgebreide kleurkeuze zijn er verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het interieur. Hierbij kan je denken aan afwijkende kleur stiksel of perforaties, ingeborduurde logo´s, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

LED Stadslicht
LED stadslicht is beschikbaar voor alle Ford modellen. Inclusief montage betaald u slechts € 269,-

Winterbandensets
In de winterperiode moet u rekening houden met de meest uiteenlopende weersomstandigheden – sneeuw, ijs, regen en zonneschijn wisselen elkaar voortdurend af. Om ervoor te zorgen dat je in de wintermaanden veilig kunt rijden heeft Ford voor alle modellen winterbandensets samengesteld.

Wielmoeren en wielslotbouten
De wielen van je auto worden vastgezet met wielmoeren. Bij aanschaf van een Ford winterbandenset is het mogelijk dat andere wielmoeren benodigd zijn. Voor lichtmetalen velgen worden andere wielmoeren gebruikt dan voor stalen velgen. Wij adviseren je graag hierin. Om de kans op diefstal van jouw lichtmetalen velgen te verkleinen adviseren wij wielslotmoeren.

Transport

Dakdragers
Wat je ook moet vervoeren, we hebben genoeg te bieden om dit makkelijker en veiliger voor je te maken. Dakdragers zijn van essentieel belang.

Bescherming & Veiligheid
Er is ons veel aan gelegen de veiligheid en bescherming van jouw auto zo goed mogelijk te waarborgen, jouw Ford is daar ook op ontworpen. Wij bieden je een rijk assortiment aan bescherming en veiligheidsaccessoires. 

Vloermatten
Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Daarom is het van belang dat je de originele Ford-vloermatten gebruikt. Deze vloermatten zijn speciaal ontwikkeld voor jouw voertuig en passen dan ook het beste in jouw auto, zowel qua passing als qua kleurstelling. Je kunt ook kiezen voor luxueuze velours vloermatten voor een extra welkom gevoel in jouw auto of voor rubber matten ter bescherming tegen vocht. 

Kofferbak - / antislipmatten
Een antislipmat houdt alles op zijn plaats en voorkomt het bevuilen van jouw Ford. De antislipmat is al verkrijgbaar vanaf € 59.

Bumperbescherming
Tegenwoordig zijn de meeste auto’s voorzien van in de carrosseriekleur meegespoten achterbumpers, die bij het in- en uitladen van bagage helaas onbedoeld kunnen beschadigen. Het herstellen van krassen kan aardig in de papieren lopen, in ieder geval veel duurder dan de aanschafprijs van een achterbumperbeschermer.

Kinderzitjes
Vervoer jouw meest waardevolle bezit met de kinderstoeltjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer, met of zonder ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die je gebruikt hiervoor is goedgekeurd. Je kan dus op zeker gaan door het kinderstoeltje bij ons aan te kopen. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die je kan verwijderen en wassen.

Zie: www.ford-accessoires.nl
(let op de prijzen op deze pagina zijn zonder eventuele montage)

Ford Life Style Collection

De Ford Lifestyle collectie bestaat uit aantrekkelijke modeartikelen, sport- en vrijetijdskleding en modelauto's. Een echte Ford fan kan deze artikelen natuurlijk niet weerstaan! Denk aan een relaxte Ford Mustang zitzak, een Ford RS mok die reageert op temperatuurverschillen en met het Ford ST horloge ga je zeker met de tijd mee! Je kan de Ford Lifestyle collectie artikelen gemakkelijk bestellen via de webshop of via Dekkerautogroep.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact