Ford Liive

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om je bedrijfswagens in goede staat te houden.

Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning.
FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

Ford Liive


Elke klant met een verbonden Ford bedrijfswagen profiteert van een reeks slimme functies om de bedrijfswagens optimaal te laten presteren. Wagenparkbeheerder? Startende kleine ondernemer? Maakt niet uit, als zakelijke klant profiteer je van alle voordelen.

Met FORDLiive kunnen Ford-klanten hun bedrijfswagens op een nieuwe manier gebruiken en onderhouden, dankzij minder defecten, minder tijdrovende ritten naar de garage en snellere onderhoudsbeurten en reparaties. Ford verwacht dat met FORDLiive het niet inzetbaar zijn van bedrijfswagens met zo'n 60% kan worden teruggebracht.

 

CONTROLEER IN ÉÉN OOGOPSLAG DE GEZONDHEID VAN JOUW BEDRIJFSWAGEN

Voertuigmeldingen brengen belangrijke problemen onder je aandacht door een vroege melding naar je app te versturen wanneer nodig. Ontvang meldingen over: AdBlue, brandstof- en ruitensproeiervloeistofniveaus, remschijven, bandenspanning en levensduur van de olie. Alle belangrijke informatie over de staat van je bedrijfswagen wordt op één plaats weergegeven. In het gedeelte 'Mijn garage' van de app kun je tussen je bedrijfswagen schakelen en de status controleren.
FORDLiive wordt in 2021 geleidelijk geïntroduceerd in de Europese markten; naar verwachting kunnen Nederlandse klanten begin 2022 gebruikmaken van FORDLiive Centra. Daarnaast blijft Ford werken aan meer mogelijkheden binnen FORDLiive en worden er na de lancering nieuwe services gefaseerd uitgebracht. 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact