Reparaties

Originele Ford Onderdelen
We maken onze vervangende onderdelen conform dezelfde standaard als onze auto's. Met meer dan 100 jaar ervaring met het bouwen van auto's weten we immers hoe belangrijk het is jouw Ford 100% Ford te houden om de veiligheid van jou en jouw passagiers te kunnen garanderen. Wees dus geen dummy en houd het veilig met originele onderdelen van Ford.
Veiligheid
We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat jouw Ford u uitstekende bescherming biedt, voor voetgangers en voor passagiers. Daarom zijn de originele Ford-onderdelen ontworpen, gemaakt en getest om aan statutair vastgelegde veiligheidsnormen en homologatie-eisen te voldoen.

Onafhankelijke vergelijkende tests, die namens Ford Europa in 2006 werden uitgevoerd door de Motor Industry Research Association (MIRA), wijzen uit dat het risico op een verwonding in geval van een botsing met een voetganger tot 17% groter is met een van de geteste nagemaakte motorkappen.
 
Prestaties
Alle Ford-onderdelen zijn ontworpen om met elkaar aan een optimale prestatie, compleet comfort en maximale brandstofefficiëntie te werken. Dit geldt ook voor originele Ford-onderdelen, die worden gemaakt volgens dezelfde specificaties als de onderdelen die in de fabriek worden gemonteerd.
 
Kwaliteit
De hoge normen voor design en fabricage van de originele Ford-onderdelen garanderen dat ze perfect passen, afgewerkt en betrouwbaar zijn. Ze zijn zo ontworpen dat ze perfect passen zonder dat er geweld hoeft te worden gebruikt, of er kieren of vervorming optreden. Ze bieden dezelfde afwerking als productieonderdelen.
 
Duidelijk herkenbaar
Je kunt een origineel Ford-onderdeel herkennen aan het originele Ford handelsmerk. Ons makkelijk te herkennen handelsmerk staat vaak op een prominente plaats.
 
Garantie
Of het nu om onderhoud, reparatie of carrosserieaanpassingen gaat, of om het kiezen van Ford-accessoires, de Ford-garantie geeft je volledige gemoedsrust tot maar liefst 1 jaar. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. En daar komt bij dat, wanneer je besluit uw Ford te verkopen, de overdraagbare garantie een extra voordeel vormt voor de nieuwe eigenaar.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact