Ford Garantie & Ford Protect

De sterke punten van Ford Garantie:

✓     Basisgarantie
De uitgebreide Ford fabrieksgarantie geldt tot 2 jaar na aanschaf. Bij tussentijdse verkoop van de auto is de garantie overdraagbaar.
✓     Onderdelengarantie
Bij uitvoering van garantiereparaties door Ford dealers en erkende reparateurs wordt uitsluitend gebruik gemaakt van officiële reserveonderdelen met dezelfde garantiedekking als van toepassing van de vervangen onderdelen.
✓     Garantie lak
De kwaliteit van de lak is gegarandeerd voor de duur van de basisgarantie.
✓     Perforatiegarantie
De carrosserie van uw Ford is beschermd tegen doorroesten van binnenuit tot 12 jaar (afhankelijk van het model). Deze garantie blijft van toepassing zolang u de auto geregeld ter controle van de lak en carrosserie aanbiedt, zoals beschreven in het onderhoudsboekje.
✓     Hulp onderweg
In geval van een defect of als uw auto niet wilt starten, is er Ford Assistance om u in bijna alle Europese landen bijstand te bieden. Eventueel heeft u recht op een vervangende auto, of een hotelovernachting.

Ford Protect Verlengde Garantieverzekering

Ford garandeert u zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. 
Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij Dekkerautogroep als uw Ford bij ons is aangeschaft. 

Bescherming op maat
U bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Klik hier voor een overzicht van de Ford Protect varianten en adviesprijzen. Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering heeft beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford. 

Uitgebreide dekking
Bijna alle reparaties, gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Klik hier voor de Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website
 
sluiten

Contact